Choď na obsah Choď na menu
 

Wesley Snipes o Michaelovi

24. 7. 2013

 Wesley Snipes je americký herec a producent, ktorý sa preslávil úlohou gangstera vo videoklipe BAD.

„Myslím, že bol anjel, ktorý bol zoslaný k nám, a myslím, že by sme sa mali zamyslieť ako sme sa oňho starali. Ľudia radi hovoria: „Michael mal okolo seba zlých ľudí“, ale podľa mňa sa na tom podieľala celá naša spoločnosť.
Poslednú dobu si nemôžem spomenúť, či existuje nejaký iný umelec, ktorý by tak priťahoval, mal toľko energie a bol taký dokonalý. Jeho tvorba ovplyvnila tak veľa ľudí, bol to taký diplomat pre Ameriku a majster pre americkú kultúru a afro-amerických ľudí po celom svete. Viete, kopa ľudí sa chcela presťahovať do Ameriky, pretože tam bol Michael Jackson. Jeho umenie zmenilo hudobný priemysel, pretože Michael Jackson, to je dar pre celý svet. A ja som znepokojený tým, že dobrý Boh už nemôže poslať ďalšieho takého, lebo sme sa oňho nestarali. To je môj názor.
Úžasná vec bola natáčanie videoklipu BAD. Bol to pôvodne projekt na 3 dni, ale nakoniec sa to ukázalo na 3 a pol týždňa, takmer mesiac nakrúcania. A to, čo som sledoval najviac, bol Michael Jackson. Jeho výkony na skúškach boli perfektné. Povedal som si: „Wow“, to je dokonalý umelec na vrchole, kde by som chcel byť aj ja s jeho vedomosťami. Tak som sa od neho učil a snažil som sa, aby som bol v súlade s jeho výkonom.
 
 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.