Choď na obsah Choď na menu
 

*SPOMIENKY*

 

Spomienky na Michaela

"Strašne som sa klepala, pretože nám nepovedali, že tam bude i Michaelova rakva. Vo svojej fantázii som si predstavovala ako vyskočí z tej rakvy a začne parádny koncert. I keď som s Michaelom nebola posledné roky v kontakte, mala som na neho úžasné spomienky a chcela som ich spísať a povedať na pohrebe svojim spôsobom." (Brooke Shields o pohrebe)

 2597894_tumblr_m44ca9x2em1r6gi1wo1_500.jpg

"Keď počujem meno Michael Jackson, myslím na nádheru, oslnivé hviezdy, lasery a hlboké emócie. Považujem ho za jednu z najväčších a najslávnejších hviedz na svete, proste je jedným z najnadanejších hudobných skladateľov, ktoré svet poznal. Čo robí Michaela ešte jedinečnejším je snáď skutočnosť, že všetky jeho úspechy nezmenili jeho citlivosť a záujem o blaho druhých, ani jeho hlbokú lásku k rodine, priateľom a zvlášť k deťom na celom svete. Myslím, že Michael predstavuje dieťa v každom z nás a myslím, že je stelesnením nevinnosti, ktorú by sme všetci radi získali alebo si ju udržali. Michael Jackson je skutočne neuveriteľná sila jedinečnej energie, majú ho radi príslušníci všetkých vekových skupin. Udáva tón v hudobnej tvorbe a je priekopníkom vysokých nárokov na hudbu. Čo je to génius? Čo je to žijúca legenda? Čo je megahviezda? Michael Jackson je to všetko dohromady. Myslím, že je jedným z najšľachetnejších ľudí na tejto planéte a je, podľa môjho posúdenia, naozajstným kráľom rocku, popu a soulu." (Elizabeth Taylor)

 

"Práca na filmu mi priniesla jedny z najkrajších zážitkov mojej kariéry. Jeho nadanie sa stále rozvíja. Keď sa pozriete na film, zistíte, že on je nielen dokonalý zpevák a tanečník, ale i herec. Všetky tieto schopnosti sa v ňom spojujú. Dôležitá bola tiež jeho povaha, o ktorej vedia iba ľudia, ktorí ho dobre poznajú a to je jeho vrodená hravosť. Má rád srandu, rád sa hrá, je otvorený k ľuďom. Táto vlastnosť je uňho dominantná. Vyžaruje z neho radosť z hry, zmysel pre humor, rád robí hlúposti, dokonca si ich aj sám vymýšľa. My dvaja sme boli skvelý tím. On sa tiež aktívne podieľal na tvorivej stránke filmu. Je spoluautorom samotného príbehu. Má skvelé nápady a úžasnú predstavivosť a obrazotvornosť. Mal dokonca dokonalú predstavu ako to celé má vyzerať. Prinášal stále nové a nové podnety. Tanec na strope bol jeho nápad a mnoho ďalších." (Stan Winston - režisér videoklipu Ghosts)

 michael-jackson-talks-to-oprah-photoshoot-michael-jackson-19698486-877-1280.jpg

 "Je veľmi smutné vidieť, že tí samí ľudia, ktorí mu kedysi pomáhali hore, sa ho teraz snažili zraziť dolu a na všetkom sa snažia zarobiť. To len ukazuje, že ľudia v sebe nemajú ani trochu cti. Keď si človek prečíta všetky tie bulvárne plátky, je mu zle. Sú plné klamstiev. Novinári si vymýšľajú historky a to ma štve a myslím, že Michaela ešte viac." (Harry Benson - fotograf)

 

"Je to ten najslávnejší človek na svete. Boh mu pomáhaj. Predal viac albumov ako ktokoľvek iný na zemeguli a tiež napísal, nahral a interpretoval najkrajšie piesne. Ale i cez všetky nezmysly, ktoré sú o ňom napísané, ho stále nazývame Kráľ popu. A tak sme premýšľali akú cenu by sme mohli takémuto umelcovi dať a vymysleli sme cenu Umelca generácie. Ale ktorej generácie? Veď Michael Jackson robí hudbu od piatich rokov! Najmenej tri generácie sa už stihli behom jeho kariéry vystriedať. A komu to chcete dať nabudúci rok? Táto cena by mala byť len jedna rovnako ako je iba jeden vhodný človek pre ňu. Od detského zázraku až po dospelého génia. Keď Michael Jackson spieva, akoby človek počul hlas anjelov a v pohyboch jeho nôh môžete vidieť tancujúceho boha." (Bob Geldof)

 

"Tu je vidieť, kto je svetovým vodcom. Ešte nikdy som nevidel toľko novinárov pohromade." (Nelson Mandela)

 med_gallery_8_2427_23401.jpg

"Michael je veľmi inteligentný, veľmi chytrý. Toto nie je žiadny Tom Parker alebo Elvis. Časť z neho môže byť 10-ročné dieťa so všetkým nadšením, ktoré v sebe má - to je tá časť, ktorej sa dostáva všetka publicita. Ale jeho druhá časť je 60-ročný génius. Je to ten najmúdrejší umelec, s ktorým som kedy robil. Strašne rád sa učí. Má úžasný prehľad o všetkom čo sa deje v jeho živote. On je sám sebe Rasputin." (John Branca - právník a obchodný poradca)

 

"Nevie byť negatívny. On má proste svoje spôsoby vyjadrovania a vy sa len naučíte, čo znamenajú. Počuje všetky zvuky a celé aranžmá v hlave. Slová doplní neskôr. Dokáže tú hudbu vyjadriť svojim hlasom ako nikto iný!" (Bill Bottrell - producent)

 

"Viem, že myšlienka, že by ho niektorí ľudia mohli považovať za homosexuálna ho veľmi znepokojovala. On je pôvabný a to môže vyvolať v niektorých ľudoch tento pocit. Ale nikdy som si nevšimol sebemenší náznak, že by ním bol, takže keby mi niekto položil túto otázku, odpovedal by som: "Nie." (Bobby Colomby - producent)

 

 rakniazi-2181499.jpg"On je zároveň najmladší a najstarší a tiež najmúdrejší človek, s ktorým som sa kedy stretol. Bol by som na neho pyšný každý deň, keby toto dieťa bolo môj syn. Tie staršie dámy, ktorí vidíte v spoločnosti, to je všetko materská láska. On je tak hanblivý, že si myslím, že s mladšími ženami nemal veľa skúseností. Neustále vraví mojej žene, že sa chce oženiť a mať 10 detí. Jeho producent Quincy Jones a ja sme sa mu snažili už trochu pomôcť v tomto smere, ale on sa nakoniec určite dokáže o seba postarať. Jedna vec je pravda o Michaelovi a to, že on má svoje zásady. Nikdy ho neprinútite nadávať. Poznám ho už desať rokov a vždy mu to bolo trapné."(Bruce Swedien)

"Akonáhle ho poznáte zo stránky, ktorú ukazuje len keď je úplne sám a nemá okolo seba všetkých tých právnikov a manažérov, úplne sa doňho zamilujete. To je tá jeho stránka, ktorá je tak sladká  a báječná, že mu neodoláte. Všetci sa doňho vždy úplne zamilovali." (Courtney Sale Ross - producentka)

 

1-1.jpg

"Milujem ho a poznám ho ako vlastného syna. On si zachoval detskú nevinnosť a získal múdrosť 70-ročného muža. V štúdiu sa k nemu nikto nechová ako k superhviezde. Michaela nedonútite vysloviť jediné škaredé slovo. On je tým najčistejším produktom Ameriky. Všetko, čo vidíte na javisku, vymyslel on: osvetlenie, tanec, proste všetko. Je to úžasný človiečik. Je veľmi vnímavý a originálny a pravdepodobne jedným z najlepších umelcov, ktorých som kedy poznal. Možno ten najlepší. Ľudia ho považujú za blázna s hlavou plnou hlúpych piesní, ale v skutočnosti je to zložitý mladý človek túžiaci ísť ďalej. Chová sa ako puberťák a zároveň ako starý múdry filozof. Cítim sa zaňho zodpovedný, i keď niekedy mám pocit, že z nás dvoch je starší on. Začínam som vidieť tu jeho disciplínu a zvedavý myseľ. Každý deň bol už v 5 ráno na mieste, pripravený k natáčaniu. Poznal party všetkých hercov, nikdy sa nesťažoval. Videl som v ňom tú jeho neuveriteľnú dĺbku a muzikálnosť, a keď mi vtedy zavolal a pýtal sa či náhodou nepoznám nejakého dobrého producenta pre jeho nový album, povedal som mu: "Urobím to!" (Quincy Jones - producent)

 

"Michael by mohol žiť ako kráľ, ale nemá sa o to s kým podeliť. Snáď sa skoro ožení a úplne zmení svoj život. Práve prežíva aféru s Brooke Shields a vídá sa s ňou často. Kedykoľvek s ním o nej rozprávam, tak sa neustále usmieva a vyzerá veľmi, veľmi šťastne. Stále mu hovorím: "Nepočujem svadobné zvony, Michael?" A on sa len usmieva. Ale stýka sa i s kopou iných žien, vrátane bývalej Miss Universe alebo Tatum O´Neil. Je si ale tiež veľmi blízky s Dianou Ross, ale nie je posadnutý. Patrí medzi Svedkov Jehovových, ale nie je fanatik. Je to veľmi vrelý, milujúci človek, ktorý potrebuje trochu lásky. Často mi hovorí: "So všetkými hitmi a miliónmi, ktoré za to dostávaš, vždy dospeješ k bodu, kedy si povieš, ja som tiež iba človek ako všetci ostatní a tiež sa chcem baviť. Je skvelé baviť ľudí, rozdávať lásku a radosť, ale čo ten Michael vnútri?" On nie je samotár a už vôbec nie je gay. Má milenky a myslím, že si užíva. Ľudia o tom iba nevedia. On je hrozný workoholik a nás samých prekvapilo, aké otáčky nabrala jeho kariéra. Nikto iný si to ale viac nezaslúži ako on. Máme z neho veľkú radosť a podporujeme ho vo všetkom. On sa vie o svoju kariéru dobre postarať, o to si nerobte starosti, pretože on presne vie, čo robí a čo chce. Je veľmi chytrý. My dvaja sme si boli vždy veľmi blízki. Je teraz pod veľkým tlakom, toľko ľudí po ňom chce toľko vecí. Polovica vecí čo o ňom píšu nie je pravda a to ho štve. Snaží sa však rozdávať. Žije s rodičmi a najmladšími súrodencami. Je preňho ťažké viesť normálny život, alebo si len vyjsť von. Vystupovanie je jediný život, ktorý kedy poznal." (Jermaine Jackson - brat)

99621_845c9f627369_122_770lo.jpg

"Michael vzal naše deti na turné. Domov sa vrátili s náručou plnou hračiek. Mňa samozrejme ale zaujímalo, či majú v poriadku všetky úlohy do školy. Mali, perfektne vypracované, tak ako mi to bolo sľúbené. Keď som sa ich pýtala, kto im s nim pomohol, zborovo kričali: "Strýko Michael!" To mi na tom pripadalo najúžasnejšie. On je jediný zo všetkých Jacksonovcov, ktorý sa úprimne o naše deti zaujíma - ten najviac zaneprázdnený zo všetkých. Teraz mu vyšiel nový album, je čerstvo ženatý, má deti a cez to všetko si našiel čas venovať sa ešte mojim deťom. Neurobil to len z nejakej nutnosti, urobil to pre ne z lásky. Kráľ Popu má to najväčšie srdce." (Margaret Maldonado Jackson - švagriná)

"Je to absolútna ohavnosť. Mali by nechať toho chudáka na pokoji. Cítim sa veľmi zle z toho ako som si z neho minulý rok vystrelil a rád by som sa mu ospravedlnil. Chcel som si vystreliť z rockových hviezd ako objektu zbožného uctievania. Ale mali by ho nechať byť. Na svete je až príliš veľa potkanov, ktorí sú schopní urobiť pre prachy čokoľvek. Mali by ich postrielať." (Kurt Cobain - zpěvák Nirvany)

 

 med_gallery_85_844_670.jpg"Prince, ktorému sú teprve 4 roky, mi nechal ten najrozkošnejší vzkaz na záznamníku. Dostal odo mňa darček na Vianoce a nechal mi odkaz: "Tetuška Janet, vieš, ničomu nerozumieš... po tomto som túžil ROKY!!" No nie je to rozkošné?!" (Janet Jackson - sestra)

 

"Je to úplne normálny človek." Dennis W. Peterson - producent)

 "Obraz človeka stvoreného médiami neodpovedá človeku, s ktorým som bol v miestnosti a s ktorým som rozprával. Je hrozne vtipný. Vie sa biť. Bol som prekvapený. Myslím, že má najmenej modrý pás v Tae Kwan alebo Karate. Ja som zatiaľ amatér, mal som pocit, že by mi mohol dať na frak. On je ostrý. Strašne mrštný. Ako by tiež mohol tak skvele tancovať a robiť tie otočky. To vyžaduje fyzickú silu. Je veľmi silný." (Will Smith - herec)

 "Tá vrelosť zobrazená v klipe YOU ARE NOT ALONE je skutočná. Tá posledná scéna klipu bola natočená bez ich vedomia. Skutočne. Michael nikdy nenaznačil, že by to pre neho bola obchodná záležitosť. Tento videoklip bol preňho skôr osobná vec. Tie scény, kde sú obaja nahí, bol Michaelov nápad. Pripadalo mi to veľmi úprimné. Myslím, že otvorenejší byť už nemohli. Akoby nám tým hovorili: "Chcete nás vidieť? Tu nás máte." Pre nás ten klip bol istým druhom prehlásenia. Bolo skvelé pracovať s ním. Keď si s ním pohovoríte, zistíte, že to je úplne normálny človek. Iba sa k nemu musíte dostať cez kopu právnikov. A Lisa Marie má skvelý zmysel pre humor. Obaja sú veľmi rozumní ľudia." (Wayne Isham - režiser)

 

 206611_1686045064622_1042514019_31610490_7781760_n.jpg"Keď som sa s ním po prvé stretla, bola to láska na prvý pohľad." (Sophia Loren)

 "Sledujem kariéru Michaela Jacksona a už dlho som rovnako ako milióny iných Američanov, jeho obdivovateľom." (Ronald Reagan - bývalý prezident USA)

 "Michael nepochádza z tohto sveta, ale z nejakého omnoho krajšieho. Ak ho milujete, dostanete sa tam s ním." (Steven Spielberg - režisér)

 "Zaujímam sa o Michaela, ale nebojím sa oňho. Niekedy si myslím, že má na ramenách anjelov, ktorí ho ochraňujú." (Diana Ross)

 "Michael je pravdepodobne viac ľudský než my všetci dohromady. Je to dobrý človek." (Rodney Jerkins)

 

"Na Vianoce v roku 1981 mi zazvonil doma okolo 10tej ráno telefón a v ňom mi niekto povedal, či by som si nepočúvol nejaké jeho piesne. Nevedel som, kto to je. Povedal so mu, že ak mi chce poslať nahrávky, nech to urobí. Michael trochu zneistel. Povedal mi - "Pane, vari ste nespoznali, že som Michael Jackson?" Toho dňa začalo krásne priateľstvo. Michael bol muž nepripravený na život, pretože jeho životom bola hudba. On nechodil, on tancoval. Nehovoril, on spieval. Jeho rady hudobníkom neboli technické, ale poetické. Hovorieval veci ako: "Keď zahraješ na to piano, nehraj to tvrdo, predstav si ako keby si mal za chrbtom nádherný západ slnka a uvidíš, že to bude znieť úplne inak." (Paul McCartney v rozhovoru pro italský časopis)

 
 03f9d221.jpg
 "Keď som sa s ním osobne stretla, stal sa kúskom mňa samej. Mám ho rada predovšetkým ako človeka." (Yoko Ono - manželka Lohna Lennona)
 
 
 "Že je schopný predať milióny albumov vie každý. Málokto ho však pozná ako človeka. Je to najúžasnejší chlapec, akého som kedy poznal." (Stevie Wonder)
 
 
 
 "Keby mi mohla zlatá rybka splniť 3 priania, chcela by som mať hlas ako Freddie Mercury, vedieť tancovať ako Michael Jackson a maľovať ako Picasso." (Cindy Crawford)
 
 
 
 "Pokiaľ chce obedovať so Sophiou Loren alebo Elizabeth Taylor, nie je to problém. Žije vo fantastickom svete, takže to už nie je fantázia." (Bobby Columby)
 
 mj-and-kids-michael-jackson-14942018-932-613.jpg
 
"Michael môže spievať pred stotisícovým davom, ale pred tromi ľudmi je to preňho obtiažne. Sedeli sme v štúdiu a on mi mal zaspieval novú pesničku. Musel som zatvoriť oči a otočiť sa, aby vôbec začal." (Quincy Jones - producent)
 
 
 
 "Keď sme nahrávali prvú pesniku Jackson 5, hrozne som sa bál, či malý Michael môže vyspievať také výšky. A on to nakoniec zaspieval napoprvé úplne bezchybne a nevyzeralo to, že by sa nejak extra snažil." (Freddie Perren)
 
 
 
 
"Je skvelé vedieť, že pred 5 rokmi som písal piesne na chodníku v ghettu, a teraz píšem pre Michaela Jacksona. Bol by som blázon, keby som nepovedal, že sa mi splnil najväčší sen." (R. Kelly - zpěvák a skladatel, 1995)
 
 
 35760_109315252449019_100001116343838_70411_6786484_n.jpg
"Zajímá sa o zvieratá a prírodu a verí, že s pozitívnym postojom sa dá dokázať všetko. Rád by produkoval a režíroval a ja verím, že k tomu dostane príležitosť. Čokoľvek iné robí, dúfam, že nikdy neprestane robiť jeho nádhernú muziku."  (Diana Ross, 1993)
 
 
 
 "Predtým než vyhrál 12 Grammy Awards, predtým než okúzlil milióny ľudí na celom svete, predtým než ovplyvnil milióny životov svojimi humanitárnymi snahami, predtým než toto všetko dokázal, bol niečím iným. Bol to môj brat." (Janet Jackson, 1993)
 
 
 
"Je ten najväčší umelec, ktorý kedy chodil po Zemi. Vezmite to takto: okolo žiadneho iného človeka nikdy neomdlelo toľko mužov a žien. Nemám pravdu?" (Rodney Jerkins, 2000)
 
 
 
"Všetko čo viem mám od Michaela Jacksona." Ricky Martin - spevák)
 
 199343_1678480555514_1042514019_31598893_2704377_n.jpg
 "Michael je velkorysá, úprimná a citlivá ľudská bytosť naplnená úžasných pochopením a veľkou schopnosťou lásky. Pokiaľ je toto divné, potom chcem žiť na inej planéte." (Karen Faye - make up artist a dlhoročná priateľka)
 
 
 

 

 

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

cialis generic afhsdbcrhydayzgprz

Heigoloh,31. 5. 2021 3:59

walgreens cialis prices https://rcialisgl.com/ - what is the price of cialis cialis soft tablets

melrose pharmacy dgsolbvfdrhydaynwxlg

HeigoVed,30. 5. 2021 21:03

when should i take cialis https://krocialis.com/ - looking for cialis 60mg online cialis australia

sbbolthdstiftBtjJeoldk

CrinoHtf,29. 5. 2021 0:54

cheap cialis online canada https://cialishav.com/ - cialis cancer breakthrough cialis does not work

geeahdstiftBtjJeoldr

gachSwa,27. 5. 2021 16:00

cialis generic purchase https://ckacialis.com/ - cialis tablets australia canadien pharmacy no prescription cialis

tadalafil enteraction with medicine olgstnoegfdstiftBtjJeoldf

Gtnbglura,20. 5. 2021 5:17

new viagra commercial actress name https://jokviagra.com/ - tadalafil vs viagra viagra vs birth control insurance coverage

group health pharmacy dgsolbvfdrhydaymnfoq

LbsoHeigo,16. 5. 2021 5:53

cialis generic 20 mg https://ucialisdas.com/ cialis without a pescripton

tadalafil vs cialis reviews olgstnoegfdstiftBtjJeoldw

Gtnbglura,11. 5. 2021 6:00

what drugs should not be taken with viagra? https://jokviagra.com/ viagra generic cost

herbal viagra online fhwsbbolthdstiftBtjJeoldp

FmrfCrino,8. 5. 2021 0:50

cialis hk https://cialisee.com/ cialis black reviews

tadalafil india online olgsasbnvoegfdstiftBtjJeoldn

Gvdbglura,3. 5. 2021 7:42

tadalafil cheapest online https://boxtadafil.com/ tadalafil generic 20mg

viagra plavix cialis lipitor synthroid levitra propecia fbdcacldstiftBtjJeoldc

JbsdCrino,29. 4. 2021 5:39

Lamisil https://onlinecanda21.com/ pharmacy discount

catamaran pharmacy afhdbcrhydaycudqj

RfvbHeigo,27. 4. 2021 6:19

generic cialis https://cileve.com/ buy cialis online

write my thesis fcsgsaxzvofbldstiftBtjJeoldu

AbdgCrino,25. 4. 2021 7:35

compound pharmacy https://canadianeve21.com/ - pharmacy prices compare allergy

levitra shelf life fdvefbfbldstiftBtjJeoldf

LrbsCrino,24. 4. 2021 17:49

generic levitra cost https://uslevitraanna.com/ levitra uses

is there a generic tadalafil olgsasbnvoegfdstiftBtjJeoldi

Gvdbglura,23. 4. 2021 12:03

tadalafil xtenda https://boxtadafil.com/ tadalafil dosage bodybuilding

cialis manufacturer coupon 2018 hvgeahdstiftBtjJeoldc

Brfggach,1. 4. 2021 21:23

https://ljcialishe.com/ - viagra or cialis https://cialisvja.com/ - cialis online canada https://viagraonlinejc.com/ - viagra prices walmart https://viagratx.com/ - when viagra doesnt work https://buycialisxz.com/ - viagra cialis levitra

cialis vs viagra vs levitra olgsanvoegfdstiftBtjJeoldh

Grvglura,1. 4. 2021 7:16

https://kloviagrli.com/ - viagra tablets https://vigedon.com/ - canadian pharmacy viagra https://llecialisjaw.com/ - can you take cialis in the morning and viagra at night https://jwcialislrt.com/ - prescription free cialis https://jecialisbn.com/ - where to buy cialis over the counter

XEvil solve 99% types of captcha

LatonyaLok,27. 3. 2018 12:45

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can break almost any anti-bot captcha.
Captcha Solution Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8400 other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"