Choď na obsah Choď na menu
 

AJ V NAŠEJ BRATISLAVE

8. 12. 2012

 

VIDEO - Slzy a sviečky pre Jacksona: Uctili si ho aj Bratislave

02. 07. 2009  13:03 - Legendárneho Micheala Jacksona († 50) si uctili aj na Slovensku. Niekoľko fanúšikov mu zapálilo sviečky na dvoch bratislavských námestiach.

VIDEO - Slzy a sviečky pre Jacksona: Uctili si ho aj Bratislave
 

Legendárneho Michaela Jacksona si na Hodžovom námestí v Bratislave uctilo niekoľko verných fanúšikov.

 

Náhla smrť Michaela Jacksona vyrazila dych aj jeho fanúšikom na Slovensku. Dvoma spomienkami si ho zopár z nich prišlo uctiť i v Bratislave. V poobedňajších hodinách na Hviezdoslavovom námestí a večer pred prezidentským palácom sa zišla skupinka verných fanúšikov, ktorí na Jackovu počesť zapálili zopár sviečok. Ako sa pre Čas.sk vyjadrili, mrzela ich malá účasť na pietnej spomienke. „Je mi smutno, že je tu tak málo ľudí. Bol to veľký človek,“ povedala so slzami v očiach jedna z prítomných fanúšičok.

 

 

Zdroj:  Karol Farkaš, Čas.sk
 

 

 

Ďalší sa svorne zhodli na tom, že Michaela Jacksona už nič nenahradí. Niektorí sa už tešili na jeho veľkolepé turné. „Chystali sme sa aj na jeho koncert, no lístok si teraz nechám ako suvenír,“ vysvetlil nám Jacksonov trúchliaci fanúšik. Napriek dobrej myšlienke sa organizátorom pietnej spomienky nepodarilo osloviť viac ľudí. Jacko by si rozhodne zaslúžil aj krajšiu rozlúčku, snáď k nej čoskoro pribudnú ďalšie.

 

 
 

 

 

 
 

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.