Choď na obsah Choď na menu
 

BIOLOGICKÁ MATKA VSTUPUJE DO HRY o MJ´s DETI!

29. 1. 2013

 

Boj o deti Michaela Jacksona: Biologická matka vstupuje do hry

13. 08. 2012  08:00 - Exmanželka a matka dvoch najstarších detí Michaela Jacksona († 50) Deb­bie Rowe (53) sa vždy držala v ústraní, ako to vyžadovala jej dohoda so spevákom.
Boj o deti Michaela Jacksona: Biologická matka vstupuje do hry
 

Debbie Rowe a Michael Jackson uzavreli dohodu, že mu porodí dve deti a vzdá sa rodičovských práv.

 

Teraz sa však už nedokázala prizerať bojom vnútri prominentnej rodiny okolo Michaelovho dedičstva. Pohrozila, že sa bude domáhať opatrovníctva o jeho deti, ak sa vojna medzi Jacksonovcami neskončí.

Dcéra Michaela Jacksona Paris

Dcéra Michaela Jacksona Paris

 

Debbie Rowe podporila dohodu medzi matkou Michaela Jacksona Katherine (82) a jej vnukom TJ (34) o striedavej starostlivosti o tri jeho deti. V dokumentoch, ktoré podala na súd v Los Angeles, však žiada, aby mohla zasiahnuť v najlepšom záujme detí v prípade, že dohoda medzi Katherine a TJ Jacksonom nebude dodržaná v plnom rozsahu.

Debbie Rowe ide do boja.

Bývala sestrička v dermatologickej ordinácii Debbie Rowe je matkou dvoch najstarších Michaelových detí - 15-ročného Princea a 14-ročnej Paris. Matka jeho najmladšieho syna Blanketa (10) doteraz nie je známa. V roku 1996 Rowe ponúkla Jacksonovi, že bude matkou jeho deti, keď sa spevák spamätával zo stresujúceho rozvodu s Lisou marie Presley a bál sa, že navždy ostane bezdetný.Debbie Rowe ide do boja.

 

Paris, Prince a Blanket pomaličky dospievajú a po otcovej smrti si konečne môžu vychutnávať to, čo mali zakázané.

Paris, Prince a Blanket pomaličky dospievajú a po otcovej smrti si konečne môžu vychutnávať to, čo mali zakázané.

 

Debbie a Michael sa zobrali 14. novembra 1996 v Sydney a 13. februára 1997 Rowe porodila Princea a 3. apríla 1998 Paris. V októbri 1999 sa pár rozviedol, pričom Debbie sa vzdala rodičovských práv na deti, ale dostala 8-miliónov dolárov odstupného a dom v Beverly Hills. Po Michaelovej smrti sa nikdy neuchádzala o jeho peniaze, len si vydobyla právo stretávať sa s Princeom a Paris.