Choď na obsah Choď na menu
 

...celý & zdravý...

21. 2. 2013

 MICHAEL JACKSON predsa ŽIJE A JE ZDRAVÝ- PREZRADILA TAJOMNÁ NAHRÁVKA

 

Konšpiračné teórie o tom, že Michael Jackson stále žije na utajenom mieste, sú o niečo silnejšie. Na internetu sa objavilo video, kde z losagelenského vozu, v podzemnej garáži vystupuje muž podobný hudobnej ikone... 

381984_297980043654012_633105126_n.jpg

 Jacksonovi podobná osoba  vystupuje z bielej dodávky v  doprovode jedného muža a  mizne vo dverách vedúci z  garáže a to údajne v dobe, keď  bol prehlásený za mŕtveho. Na  29- sekundovom videu nie je,  pochopiteľne, dobre  rozpoznateľná značka vozu,  tažke autentickosť nahrávky nie  je možné overiť. Na bielej  dodávke, snímanej roztrasenou  kamerou neznámeho  kameramana sa týči nápis  Coroner (úradný odvoz mŕtvol). Podľa človeka, ktorý zábery umiestnil na server Live Leak, video pochádza z "dôveryhodného zdroja". Samozrejme aj užívatelia serveru, povestnou svojou otvorenousťou konšpiračným teóriám a vysoko tajuplných témach, o jej autentite pochybujú. 

"Michael Jackson, Elvis, 2Pac... Všetci títo ľudia sú na jednom ostrove, kde robia hudbu, ešte dnes zverejním to video." napríklad ironicky píše jeden z nich. 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.