Choď na obsah Choď na menu
 

Paris Jackson & chirurgia???

20. 4. 2013

 Paris Jackson  sa vo svojich pätnástich rokoch často objavuje na titulných stránkach mnohých časopisov a informácie o jej vyrastaní sú rôzne upravované, presne tak, ako si to Michael zrejme neprial. Samozrejme Paris sa nebojí proti klamstvám bojovať, čo sa jej tiež podarilo dokázať v interviuw, ktoré poskytla americkému časopisu Even. V ňom sa zdôverila s niekoľkými zážitkami a rozhodnutiami vo svojom živote, napríklad o jej plánoch do budúcna.

images-7-.jpeg

Paris sa napríkla zmienila, že by chela ranč Neverland zmeniť na miesto, kde by mohli deti obpočívať a zároveň si užívať atrakcie, ktoré sú nablízku. "Pred dvoma rokmi som Neverland znova po dlhom čase navštívila a chcelo sa mi do plaču. Je to prekrásne miesto s úžasnou energiou..."  Paris tiež plánuje, že si nechá (až bude staršia) na ruku vytetovať odkaz, ktorý od Michaela raz dostala. Kráľ popu dával Paris súkromné hodiny tanca a jeho dcéra ho naprosto zbožňovala. "Mám s ním tie nejkrásnejšie spomienky. Bol naprosto neskutočný otec, všetci sme ho k smrti milovali. Okolo neho bola úžasná energia, preto sa od neho takmer nikto nepohol. Áno, naučil ma, ako tancovať moonwalk, ale hlavne sa nás snažil naučiť čo najviac, neustále sa o niečo staral, bol veľmi starostlivý otec. Chcel pre nás vždy to najlepšie a dával pozor, aby sme sa pri voľnej príležitosti vzdelávali. 

xdfbydet.jpg

"Tie masky sme nosili, aby sme utajili svoje identitu. Ocko nechel, aby celý svet videl ako vyzeráme, čím sme nemohli mať normálne detstvo, narozdiel od neho... Ocko sa vždy veľmi snažil, aby sme mali normálne detstvo, napríklad pri cestovaniu pri sebe nosil projektor, reproduktor a prehrávač takže sme v hoteli vzali obrus, zavesili ho na stenu a pozerali filmy, čo sme mali a užili si rodinný večer ako rodina. Snažil sa na nás i v tých najťažších situáciách preniesť maximum..." 

"Chcem mať úplne normálnu vskúseno

sť zo strednej. Preto som sa pridala do tými roztlieskavačiek, preto si tiež užívam moju hereckú príležitosť. Chcem si na strednej škole hlavne užívať, ale v živote nemám ciele, ako v šoubiznisse- chcem byť doktorka- chce, pomáhať ľuďom. Zaujíma ma hlavne chirurgia, zameraná na operácie srdca a podobne." 

paris.jpg

 Paris sa tiež nezabudla  z

mieniť o svojom znovu  nabitom vzťahu s matkou  Debbie Rowe. "Áno, začali  sme sa stretávať a  strašne si to užívam. 

 Na moje narodeniny sme  spolu išli nakupovať do  uličiek okolo Hollywoodu a  išli sme do obchodu s  albummi. Zdieľame spolu vášeň k rockovým kapelám a som s ňou uvoľnená a spokojná." Debbie a Paris dokonca nedávno pomohli spolo

čnému susedovi, ktorý spadol z koňa. Spoločne s ním išli do nemocnice a počkali, kým bol celkom zdravý. 

paris22.jpg

 V poslednom rade je Paris   nahnevaná  na speváka  Justina  Biebera: "Mladé  dievčatá  sa na twitteri  režú  žiletkami, pretože  videli  Justina fajčiť  marihuanu.  Chceli ho tým  prinútiť,  aby prestali.  Toto mi príde  naprosto  nezodpovedné!  On vie, že  má toľko  fanúšikov a že  sú na neho  naviazané a  nedá si pozor,  aby ho pri  tom (keď už ju  chce  fajčiť) nikto  nevidel. Predstavte si, ako budú tieto dievčatá v dospelosti vysvetľovať svojim deťom, prečo majú jazvy na rukách: Vieš, môj obľúbený spevák fajčil trávu a my sme ho chceli donútiť aby ju prestal užívať... Proste si myslím, že by mal dávať pozor na to, čo robí, pretože na seba vzal obrovskú zodpovednosť..." 

Paris sa hodlá podieľať na súdu AEG a chce vypovedať na vlastnú zodpovednosť. Chce totiť prepustiť doktora C. Murrayho, na ktorého je, pochopiteľne, strašne nahnevaná. 


 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

best college application essay ever t75ebv

GregoryEnake,5. 4. 2023 3:54

You explained that well.
how to write short essays https://domyhomeworkformecheap.com custom resume writing https://helpwritingdissertation.com