Choď na obsah Choď na menu
 

V ktorej vani?

29. 1. 2013

 

Miesto jej smrti: V tejto vani zomrela Whitney Houston

(† 48)

14. 02. 2012  14:00 - Whitney Houston zomrela vo vani v hoteli Beverly Hilton v sobotu v noci. Na internete sa už objavili fotografie vane krátko po tom, ako z nej vybrali telo speváčky.

Miesto jej smrti: V tejto vani zomrela Whitney Houston († 48)

Záber vznikol krátko po tom, ako polícia odniesla telo speváčky. Zatiaľ nie je známe, kto ho urobil a poskytol internetovej stránke TMZ, ktorá ho zverejnila.

Na fotografii je vidieť, že vaňa je ešte stále plná vody. Na dne je miska, do ktorej Whitney dávala olivový olej, aby si udržala jemnejšiu pokožku. Dva malé krúžky sú gumičky do vlasov. Okrem toho vo vode je aj uterák, ktorý si speváčka zrejme omotávala okolo vlasov.

Jedlo zapíjala alkoholomV kúpeľni sa našiel aj podnos s jedlom z hotelovej kuchyne. Krátko pred smrťou si Whitney objednala večeru – sendvič, hamburger s feferónkami a hranolky. Jedlo zapila alkoholom. Na stole totiž ostala plechovka od piva a šampanské. Speváčka začala večerať v izbe a rozhodla sa, že jedlo doje v kúpeľni.

Takto vyzerala posledná večera Whitney Houston. Na stole ostalo nedopité pivo a šampanské.

V hotelovej izbe bola aj teta Whitney Houston Mary Jones. Žena pripravila pre neter večerné šaty a čakala, kým skončí svoj kúpeľ. Speváčka sa však dlho neozývala a Mary Jones sa začala znepokojovať. Vtrhla do kúpeľne a našla Whitney pod vodou. Vytiahla telo speváčky z vane a snažila sa jej poskytnúť prvú pomoc. Bolo však neskoro. Whitney Houston bola mŕtva.Takto vyzerala posledná večera Whitney Houston. Na stole ostalo nedopité pivo a šampanské.

 

Whitney sa neutopila, zabil ju smrtiaci kokteilPortál TMZ predtým informoval, že súdny lekár vylúčil utopenie sa ako príčinu smrti. Podľa príbuzných Houston v jej pľúcach nebolo dosť vody na to, aby sa utopila. Ako hlavná verzia sa preto vynára možnosť, že skombinovala silné antidepresívum Xanax s alkoholom. V hotelovej izbe sa našlo niekoľko fľaštičiek s týmto liekom, Ibuprofén, Amoxicillin, Midol a taktiež alkohol.

Kokteil Xanaxu s alkoholom vie spôsobiť silnú ospalosť alebo stratu vedomia. Kombinácia s iným liekom dokáže aj zabiť.

Toto je pravdepodobne posledná fotografia Whitney Houston. Vznikla pri odchode z klubu pár hodín pred jej smrťou.


Lieky nakupovala v tej istej lekárni ako Michael Jackson
Toto je pravdepodobne posledná fotografia Whitney Houston. Vznikla pri odchode z klubu pár hodín pred jej smrťou.

 

Polícia už preveruje lekáreň Mickey Fine v Beverly Hills, ktorú si obľúbili hollywoodske celebrity. Tá dodávala lieky aj Micahelovi Jacksonovi, ktoré ho nakoniec zabili. Americký úrad pre kontrolu narkotík DEA urobil v lekárni raziu v roku 2009. Agentom sa nepozdávali jej praktiky pri predaji silných antidepresív a liekov proti bolesti. Podľa nich personál Mickey Fine zásoboval prominentných pacientov zakázanými liekmi aj bez lekárskeho predpisu.

Smutne slávna lekáreň Mickey Fine zásobovala liekmi Michaela Jacksona a Whitney Houston.

Whitney Houston pochovajú v sobotu 18. februára v jej rodnom Newarku v štáte New Jersey. Rozlúčka sa uskutoční v baptistickom kotole New Hope, v ktorom Whitney spievala v detstve.Smutne slávna lekáreň Mickey Fine zásobovala liekmi Michaela Jacksona a Whitney Houston.

 

Baptistický kostol New Hope v Newarku bude miestom poslednej rozlúčky s veľkou speváčkou.

Baptistický kostol New Hope v Newarku bude miestom poslednej rozlúčky s veľkou speváčkou.