Choď na obsah Choď na menu
 

Kapitola Druhú- Dokonalá žena

1. 9. 2013

 KAPITOLA: DOKONALÁ ŽENA

 

SB: Vieš, 50 percent manželstiev končí rozvodom a väčšinou je to kvôli stereotypu a nude. Myslíš, že ak by bolo vo vzťahu viac tajomna, bolo by vo vzťahu viac dobrodružstva?

MJ: Áno, áno. Ako sa vraví: „Neprítomnosť robí srdce vrelejším“. Absolútne v to verím. Dať si od seba pauzu je veľmi dôležité. Nechápem ako môže byť človek celý deň s tým druhým a byť v pohode. Myslím, že je to krásne...

SB: Videl si také manželstvá?

MJ: Videl som také páry, áno. Neviem ako to robia. Pretože musia stíhať veľa vecí.

SB: Čiže ženy, ktoré sú dostatočné chytré na to, aby sa na teba nelepili, ťa viac priťahujú? Tie, ktoré nie sú vždy dostupné a musíš o ne bojovať?

MJ: Zaujímajú ma ženy, ktoré sú jemné a nenápadné. Také, ktoré nezaujíma iba sex a vulgárnosť, pretože to nie som ja. Nechápem veľa vecí vo vzťahoch a neviem či niekedy budem. Myslím, že to ublížilo mojim predchádzajúcim vzťahom. Nechápem prečo ľudia robia určité veci, ktoré robia.

SB: Zlomyseľné veci?

MJ: Zlomyseľné a vulgárne veci so svojimi telami. Nechápem to, zničilo to moje vzťahy.

SB: Takže pre teba je láska niečo veľmi čisté?

MJ: Veľmi čisté. Šokujú ma niektoré veci, ktoré sa dejú.

SB: Čo bolo také výnimočné na Diane? Typ ženy akou bola, jej dôstojnosť, jej nevinnosť? Vidíš to často v ľuďoch, ktorí majú kráľovský titul?

MJ: Nie, nevidím a to je práve to, čo na nej milujem. Úprimne sa zaujímala o ľudské pocity a pokúsila sa zmeniť svet k lepšiemu. Skutočne verím, že sa odovzdala ľuďom. Mohol si to vidieť na niektorých fotkách, kde drží deti na kolenách. To nie je predstierané. Vidíš to tam. Keď ju vidíš hoci aj mávať v rukavičkách, vidíš to srdce. Vidíš to.

SB: Keď si na pracovnom stretnutí, rozpoznáš kto je tvrdý biznismen, ktorý manipuluje, klame a kto je čistý, nevinnejší? Vieš to okamžite posúdiť? Alebo naopak, keď hľadíš na ostatných cez detské oči a vidíš dobro v každom, nemôže sa stať, že skončíš s ľuďmi, ktorí nie sú práve najlepší ľudia?

MJ: Funguje to dvoma spôsobmi, môžeš to v druhej osobe rozpoznať alebo cítiť. Jeden chlapík v LA pracuje v hudobnom obchode, má takmer 50 rokov a dušu 11-ročného chlapca. Vždy naňho zízam a on zíza na mňa akoby sme boli telepaticky prepojení. Rozpráva ako malý chlapec a ten spôsob, akým sa pozerá. Pripadá mi veľmi zaujímavý. Rád by som ho spoznal bližšie a zistil čo je zač. Myslím to vážne. Je to strašne zaujímavé. Cítim to.

SB:  Je to skoro ako úľava. Je tu niekto, kto mi rozumie. Však?

MJ: Presne. Ich oči sa rozsvietia, keď prejdeš okolo.

SB: Michael, stretol si niekedy takúto ženu? Ktorá milovala rovnaké veci, ktorá sa hrala skrývačky, ktorá s tebou hrala vodné bitky?

MJ: Ešte nie. Moje bývalé partnerky žiarlili na deti. Všetky z nich. Žiarlili na svoje vlastné deti a začali s nimi súperiť.

SB: Teoreticky, keby si bol Adam v Edenovej záhrade a našiel by si Evu, ktorá by bola taká ako si spomínal, bola by to tvoja ideálna žena?

MJ: Stopercentne. Nenašiel som takú ženu... Myslím, že muži sa viac odviažu. Aj keď sú starší, majú 30, príde ich žena a hovorí: „Čo to robíš? Nerob to. Šibe ti?“ A chlapík nato: „Čo? Iba sa bavíme!“

SB: Podľa žien je to nezrelé chovanie, nie?

MJ: Áno, ale ak sa pozrieš do minulosti, nenájdeš skutočnú sériovú vrahyňu.

SB: Áno, ale ony sa nevedia odviazať tak ako chlapi.

MJ: Viem, že nie.

SB: Spoznal si niekedy dievča, ktoré malo rado žarty, aké máš rád ty? Dievča, ktoré zbieralo komiksy?

MJ: To je vzácnosť. Ak by som takú našiel, zbláznil by som sa od radosti. Hlavne ak by bola krásna zvnútra. Bol by som v siedmom nebi.

SB:  Sú nejaké rozdiely v tom, ako s tebou tvoji mužskí a ženskí fanúšikovia nadväzujú vzťah?

MJ: Niekedy. Ale všímam si, že muži sa menia, sledoval som to počas svojej kariéry. Muži kričia s rovnakým obdivom ako ženy v mnohých krajinách. Nehanbia sa. Kričia „Milujem ťa!“ Pár mužov nás prenasleduje okolo sveta.

SB: Ale fanatičkami sú ženy.

MJ: Hej, sú lojálne, ženy. Vždy boli lojálne. Sú aktivistky. Budú s tebou bojovať kvôli mne.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.