Choď na obsah Choď na menu
 

Kapitola Štvrtá- Existuje ideálna žena?

1. 9. 2013

 KAPITOLA: EXISTUJE IDEÁLNA ŽENA?

 

SB: Vieš ako sa deti zvyknú hrať na svadbu. Povedia ti, že sa im páči niekto v triede. Deti pôsobia prirodzene romanticky. Bol si vždy romantický?

MJ: Nie zámerne, ale nie som neromantický, nemyslím si to. Som proste sám sebou.

SB: Deti majú vždy svoje detské lásky. Hádžu si medzi sebou odkazy v triede.

MJ: Je to roztomilé.

SB: Rád vytváraš romantiku?

MJ: Nie, to nerobím. Som príliš hanblivý na tieto veci. V tomto som rovnaký ako moja mama. Zvykli sme sa jej pýtať: „Bozkávaš Josepha?“ a ona na to: „Nepýtajte sa ma tieto otázky.“ A my: „Tak ako ste sa stretli? Kto požiadal koho o ruku?“ Ona vždy odpovedala: „Nechcem sa o tom rozprávať.“

SB: Takže si bol naučený byť hanblivý a zdržanlivý vo veciach týkajúcich sa lásky a romantiky?

MJ: Áno, nerozprávame o tom.

SB: Bol si ženatý dvakrát, Michael. Stále veríš v romantiku alebo si mal negatívne zážitky a prestal si v ňu veriť?

MJ: Nie, verím v ňu, ale hanbím sa. Nikto z nás nepozval svojich rodičov na svoju svadbu. Sme príliš hanbliví. Neviem si predstaviť svoju matku na mojej svadbe, ani za nič! Nedokážem si predstaviť, že by som šiel uličkou a moja mama by tam sedela. Presne pre toto sme všetci utiekli a oženili sa tajne a moja mama o tom neskôr čítala v novinách a nevadilo jej to. Pretože sme rovnakí ako ona. Ona by urobila to isté.

SB: Takže láska musí byť niečo skryté a tajné?

MJ: Je to súkromná, sentimentálna vec.

SB: A sentimentálne veci sú vždy súkromné?

MJ: Hej.

SB: Nuž, ja tiež verím, že romantická láska rozkvitá prostredníctvom záhad a utajenosti. Ale nesmieme to preháňať. Tvoji rodičia by rozhodne mali byť na tvojej svadbe. Takže, romantika je niečo v čo veríš, ale bol si vychovaný, aby si sa hanbil ju ukazovať?

MJ: Som nesmelý. Neviem aký dobrý som v romantike, pretože som hanblivý. V tomto som veľmi odlišný. Počul som chlapíkov, ktorí boli pred svojimi dievčatami naozaj poetickí, „Oh bejby, toto a toto.“ Nie som taký. Hovoriť k veci, stručne a jasne. To som ja.

SB: Tak čo robíš vo videoklipoch, keď sa očakáva, že zahráš romantickú scénu a podobné veci?

MJ: Výber dievčaťa je mojou úlohou, pretože som to ja, kto si o nich musí myslieť, že sú rozkošné. Dokážem to, ak sa mi naozaj páčia. Preto si ich sám vyberám.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

essays in college i632zr

GregoryEnake,5. 4. 2023 5:11


Good posts. Thanks!
college applications without essays https://essaywritinghelperonline.com how to write a report essay https://argumentativethesis.com