Choď na obsah Choď na menu
 

Kapitola Tretia- Staré lásky

1. 9. 2013

 KAPITOLA: STARÉ LÁSKY

 

SB: Čo od teba chcela včera večer Cindy Crawford?

MJ: Videl som Cindy z diaľky už niekoľkokrát, pri rôznych príležitostiach sme sa videli len z diaľky. Myslím, že cítila, že toto bola jej šanca, aby ma skutočne stretla. Asi ma obdivuje. Nič za tým nehľadaj.

SB: Vidíš celebrity, ktoré sa správajú ako psy vetriace niekoho slávnejšieho ako sú ony? Je to dosť ponižujúce.

MJ: Áno! Nie je to pekné.

SB: Čo ti rozprávala?

MJ: (imituje Cindy) „Ako sa máš?“ Ja nato: „V pohode.“ Ona na to: „Oh, si si istý, že si v poriadku? Oh, ja proste milujem tvoju prácu, milujem, čo robíš. Ako dlho si v meste?“ Ja na to: „Pracujem tu. Nahrávam.“

SB: Myslíš, že v tom bol hlbší záujem z jej strany?

MJ: Hej, niečo také.

SB: Volala ťa von?

MJ: Tieto dievčatá flirtujú. Ona je pekná.

SB: Bolo to do očí bijúce. Bankár, ktorý bol s nami pri stole mi povedal: „Cindy Crawford, keď ju máš nablízku, je to iba ďalšie dievča.

MJ: Videl si prísť Donalda Trumpa?

SB: Je to zaujímavý muž.

MJ: Žena, ktorú som naozaj mal rád a rešpektoval bola princezná Diana.

SB: Prečo?

MJ: Pretože ona bola pravá dáma a skutočne sa zaujímala o ľudí, deti a nepriaznivý stav vo svete. Nerobila to pre popularitu. Páčilo sa mi, keď nechala svoje deti vyčkávať v radoch na jazdy, kolotoče a podobne, učila ich skromnosti.

SB: Dalo by sa povedať, že si mal o ňu záujem? Alebo si si len myslel, že bola veľmi špeciálna osoba?

MJ: Myslel som si, že je veľmi špeciálna.

SB: Bola veľmi ženská?

MJ: Veľmi ženská a nóbl. Bola môj typ, a mne sa nepáči veľa žien. Je veľmi málo takých, ktoré zapadajú do mojej predstavy a urobia ma šťastným. A ona bola jednou z nich. Celkom určite.

SB: Pre jej lásku k deťom?

MJ: Chce to veľa námahy nájsť svoj odraz v zrkadle, svoju kópiu. Ľudia vravia, že protiklady sa priťahujú a to je tiež pravda. Ale ja chcem niekoho, kto je ako ja. Kto má rovnaké záujmy ako ja a chce pomáhať a chodiť so mnou do nemocníc... a starať sa o Gavina. Preto si videl Lisu Marie a mňa v nemocniciach. Zaujímala sa o tieto veci rovnako ako ja.

SB: Rozmýšľal si niekedy nad tým, že pozveš princeznú Dianu von?

MJ: Pravdaže.

SB: Tak prečo si to neurobil?

MJ: Nikdy som žiadne dievča nepozval von. Musia to robiť ony.

SB: Naozaj?

MJ: Neviem pozvať dievča von.

SB: Iba ak by dievča pozvalo teba?

MJ: Správne. Šiel by som. Brooke Shields ma volala von po každé, čo sme boli spolu. Úprimne mám Brooke rád. Veľmi rád.

SB: Má rada deti?

MJ: Áno.

MJ: Moje prvé dievča, Tatum O'Neal, vyhralo cenu Akadémie za Paper Moon... Mal som 16, ona 13. A bol som naivný. Chcela robiť všetko a ja som nechcel sex, pretože som mal veľa hodnôt spojených so Svedkami Jehovovými. Povedal som jej: „Blázniš? Jedným z pravidiel bolo byť láskavý ku každému. Keď som držal jej ruku, bolo to magické, lepšie než čokoľvek. Jej brat Ryan a ja sme šli do klubu a sledovali sme nejakú kapelu. Ona z druhej strany držala moju ruku a ja som bol v siedmom nebi. Boli tam ohňostroje a to všetko. To bolo všetko, čo som potreboval. Ale toto pre dnešné deti neznamená nič. Tatum vyrástla príliš rýchlo. Nebola neviniatko.

Ďalej, Brooke Shields. Ona bola jednou z mojich životných lások. Dlho sme randili. Jej fotky boli po celých mojich stenách a zrkadlách. Bol som na cenách Akadémie s Dianou Ross a ona proste prišla ku mne a spýtala sa: „Ahoj, ja som Brooke Shields. Ideš na after párty?“ Povedal som: „Hej.“ A roztopil som sa. Mal som okolo 23... počas OFF THE WALL. Hovoril som si: „Vie, že mám všade jej fotky?“ Takže potom sme išli na tú párty a ona povedala: „Zatancuješ si?“ A bože, vymenili sme si čísla a ja som zostal hore celú noc. Tancoval som po izbe, proste som bol šťastný. Bola jemná a nóbl. Mali sme jedno stretnutie, pri ktorom začala byť veľmi intímna a ja som zbabelo utiekol. A to som nemal.

Lisa... stále sme priatelia, ale iba krúži okolo mňa. Práve si zmenila číslo a my ho ešte nemáme.

SB: Dokážeš ľuďom povedať, čo si myslíš?

MJ: Áno, hoci je ťažké rozprávať sa tak so ženami, pretože sú tak nežné. Ale s mužmi nemám žiadny problém, muži sú otvorenejší a... ako šteňatá, zatiaľ čo ženy sú skôr ako mačky. Chápeš ma, ako keď sa vrátiš z dovolenky domov a šteňa pobehuje okolo teba, kým s mačkou je to ako: „Hej, nepotrebujem ťa. Poď ku mne a zdvihni ma.“ Prídu rovno za tebou, hoci sa s tebou nevideli 3 mesiace. Ženy sú veľmi chytré. Walt Disney vždy tvrdil, že ženy sú chytrejšie ako muži a zamestnával viac žien ako mužov.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.