Choď na obsah Choď na menu
 

Kapitola 7.

14. 8. 2012

 Michael:

         Čo robila pred mojími dverami? Určite nehľadala kontaktnú šošovku...

         Bol som naozaj šťastný, že sa mi podarilo vymyslieť ďalšiu pesničku. I just can´t stop loving you, je prekrásna a veľmi citlivá pieseň. Vlastne, je to duet, ale aj tak na ňu nikto nemôže povedať ani jedno zlé slovíčko...

         Ale naozaj, čo tu Sára robila? Počúvala ma? Rýchla zmena názoru; však ešte ani nie pred dňom sa na mňa nechcela ani pozrieť, a dnes mi sedí pri dverách len aby ma počula... Vtom mi niekto zaklopal na dvere. S úsmevom na perách som bežal otvoriť a bola to Sára.

         „Michael, chcela som sa ti ospravedlniť, že som načúvala pri tvojich dverách a zároveň ti oznámiť, že večera je hotová...“ povedala a úprimne sa usmiala. Mala naozaj nádherný úsmev...

         „Dobre, ďakujem... A...“ zastavil som ju, lebo som videl, že už-už sa chcela vypariť. „Vieš, veľmi si cením svoje súkromie, keďže ho takmer nemám, chcel by som ťa poprosiť, aby si to už pre moje, aj tvoje dobro nerobila...“ no, snažil som sa povedať čo najjemnejšie, aby si na mňa nemohla vymyslieť nič zlé.

         Teraz pred albumom BAD, mi vôbec nechýbal nejaký škandál, zvlášť, keď mi celý tento mesiac dali paparazzovia aj šialený fanúšikovia voľno... len dúfam, že som to nezakríkol...

         „Jasné... Prepáč, neviem, čo som si myslela...“ zasmiala sa Sára. „Ale tá večera ju už fakt hotová, tak by sa hodilo ju zjesť...“ povedala palcom ukázala na schody.

         „Idem,“ hneď som za sebou zatvoril dvere a spoločne so Sárou sme sa vybrali dole schodmi. Sára bola na mne celu cestu nejako divne nalepená na mňa, no aspoň, že sa ma nedotýkala. Len bola o niečo bližšie, ako tá Sára, ktorú som spoznal... Keď sme dojedli, snažil som sa čo najrýchlejšie pripraviť na to, na čo som sa chystal. Na dnes som naplánoval prechádzku po celom Neverlande (chcem zaskočiť aj k Babbles) a Sára sa ma môže opýtať na hocijaký počet otázok a ja tiež. Chcel som o nej zistiť niečo viac, keďže teraz budeme bývať nejaký čas spolu. Neviem, či na ňu môžem vyskočiť s rôznymi hrami, s plávaním v bazéne, hľadaním vajíčka na veľkú noc, skákanie z mostíka, VODNÉ PÓLO a iné zábavné veci... Pripravil som sa a šiel som zaklopkať na dvere Sári, aby som jej oznámil terajší program. Namiesto obyčajného ´KLOP, KLOP´ som si na jej dvere zahral parádnu melódiu I just can´t stop loving you. Nemôžem to vyhnať z hlavy... „ÁNO?“ Sára prudko otvorila dvere, vystrčila hlavu.

         „Chcel som ti povedať, že som vymyslel program, čo budeme robiť...“ povedal som. Sára sa na mňa zadivene pozrela. „Póď...“ pobádal som ju a vytiahol za ruku von z izby.

         Vošli sme na záhradu a tam sa začala naša prechádzka... 

 

 

P.S.: Naozaj mi musíte prepáčiť tie chyby... 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.