Choď na obsah Choď na menu
 

Ola Ray- dievča z Thrilleru, 2009

1. 9. 2013

 

R: Mala si niekedy tušenie, že Thriller dosiahne taký úspech?

O: Nie, nemala som tušenia.
R: Ako si sa dozvedela o konkurze?
O: John Landis mi zavolal a spýtal sa ma, či chcem prísť na pohovor k Michaelovej piesni, kde mi vysvetlil ako chce, aby video vyzeralo. Usmiala som sa a povedala „Ok, prídem.“ Michael si ma vybral osobne.
R: Ako si sa cítila, keď si ťa vybral?
O: Nemohla som tomu uveriť. Boli tam dievčatá z celého sveta a vybrali mňa. Som za to Michaelovi nesmierne vďačná.
R: Prečo si robila Playboy?
O: Začala som pracovať v Japonsku. V Tokiu som pracovala ako speváčka. Speváčka a tanečnica. Môj agent mi povedal, že pokiaľ sa chcem vrátiť k modelingu, môžem fotiť len pre Playboy, pretože moja výška bola prekážkou, aby som mohla robiť plnohodnotný modeling. Takže bol spokojný, keď som sa rozhodla fotiť pre Playboy.
R: Videl Michael fotky?
O: Áno.
R: Čo ti na to povedal?
O: Že kvôli tomu si ma vybral.
R: Mali ste spolu intímny vzťah?
O: Nie, nemali sme spolu nič, ale mali sme intímne chvíle, kedy sme strávili veľa času rozprávaním a zdieľaním rozdielnych vecí. Naozaj tam nič viac nebolo. Možno som chcela, ale nič nebolo.
R: Aká je tvoja najobľúbenejšia spomienka na Michaela?
O: Prísť do sály a vidieť ho tancovať. Nebola som to len ja, ale aj ostatní tanečníci. Bol to prvý deň. Zízala som naňho ako všetko robí znovu a znovu. To je moja spomienka.
R: Užíval lieky v dobe Thrilleru?
O: Nie. Michael bol úplne proti drogám. Raz sme o tom hovorili a bol absolútne proti. A i keby ich bral, myslím tým, že mal nejaké plastické operácie, takže keby ich bral, som si istá, že by ich užíval nie preto, že by chcel.
R: Tiež tu boli špekulácie o jedle. Videla si ho jesť?
O: Neustále jedol arašidy. Slané arašidy.
R: Mal anorexiu?
O: Tomu neverím, samozrejme, že nie. Síce sme nosili rovnakú veľkosť, ale nemal anorexiu. Je tu mnoho príbehov o jeho zdraví, ale ja neverím, že je to pravda.
R: Takže počuť to všetko je pre teba šokujúce.
O: Áno. Keď som to zistila, nemohla som hovoriť. Začala som kričať: „Nie!“ Viete, tieto nepravdivé veci ma rozčuľujú. Teraz nemal odísť, mal tu byť stále s nami.
R: Udržovali ste spolu kontakt?
O: Niekoľkokrát sme sa videli, keď sme sa stretli v štúdiu, kde som pracovala na svojej hudbe a on na svojej.
R: Mala si s ním sex?
O: Nie, nikdy sme nemali sex.
R: Mali ste dobrý vzťah?
O: Áno, ale mali sme pracovný vzťah. Nič viac to nebolo. Myslím si, že v tom čase sa mu páčila Brooke Shields. Niekedy prišiel ku mne a hral sa so mnou, doberal si ma: „Brooke Shields!“ (napodobuje ho) 
R: Povedal, čo sa mu na nej páči?
O: Nie, iba stále vravel, že príde na nakrúcanie. Točil sa okolo mňa ako vo videu a kričal: „Príde sem, cha chaa!“ Hrali sme sa ako dve deti. To som na Michaelovi milovala najviac. Jeho nevinnosť a čistú dušu, bola vo všetkom. Stále nemôžem uveriť, že odišiel. To nejde, nedokážem si to predstaviť. Vieš, idem spať a dúfam, že až sa ráno zobudím, zistím, že to bol len sen a bude tu zase s nami.
R: Akú vec o Michaelovi nikto nevie?
O: Povedal mi, že chce, aby sme spoločne vyzdvihli našu cenu Grammy. Chcel, aby som ho sprevádzala, ale ja som mu povedala nie. On si ju nakoniec nevyzdvihol. Potom mi volal, že ju nevyzdvihol, tak som pre ňu prišla ja.
R: Ako chceš, aby si ho ľudia pamätali?
O: Chcem, aby ľudia vedeli, že bol dar od Boha. Mali by sme ho oslavovať. Mali by sme byť vďační za všetko, čo nám dal. Viete, tak by sa teraz všetci mali cítiť. Vďační za všetku hudbu a za všetko čo nám dal.
 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.