Choď na obsah Choď na menu
 

Lisa Marie Presley 5.

14. 3. 2013

 Ahoj, moje meno je *****. Uchovám ho v tajnosti, pretože by som nechcel mať problémy. Takže, ide o to, že som bodyguard a kedysi, v rokoch 1994-1999, som pracoval pre pána Michaela Jacksona, kterého hlboko obdivujem a milujem, pretože bol neuveriteľný šéf. V tlači bola kopa fám o jeho manželstve s Lisou Marie Presley, ako že to predstierali a podobne. Ja som bol ale svedkom toho, že ich vzťah bol naozajstný a že boli vášniví.

25_michaelkiss.jpgSpomínam si ako sme ich mnohokrát museli skrývať, aby sa dostali z hotelu alebo reštaurácie. Pamätám si ako sa držali za ruky kamkoľvek išli, ako si neustále niečo šepkali do uší a na spôsob akým sa bozkávali. V dobe, keď spolu boli, bol Michael stále unavený a my (bodyguardi) sme si z toho robili žarty, hovorili sme, že to je kvôli Lise. Raz nás Mike počul, prišiel k nám a povedal: „Áno chlapci, je to kvôli Lise, moja žena je dračica, to si ani nedokážete predstaviť,“ smial sa a odišiel.
 
40275_1471420719864_1664010216_1111603_132212_n.jpgSpomínam si na jednu epizódu, kedy to bolo zjavné. Bolo to po ich rozvode, v roku 1997, rozviedli sa rok predtým. Mike bol vtedy ženatý s Debbie Rowe, ale boli len priatelia. Debbie mu dala deti a to bolo všetko, ale Mike a Lisa boli milenci, všetci z personálu to vedeli, takže sme s tým nemali žiadny problém. V hoteloch boli v rovnakom apartmáne a Lisine deti boli ako Michaelove vlastné.
40981_1471421999896_1664010216_1111611_198093_n.jpgNa jednej ceste v roku 1997, nepamätám si presne zem, vzal Michael Lisu so sebou. Toho dňa šiel s nami Michael von, aby si niečo nakúpil a Lisa zostala v hoteli, pretože nechcela, aby ju s ním videli. No a ide o to, že keď sme sa vrátili do hotela, rýchlo sme sa dostali do výťahu. Michaelov apartmán bol na 30. poschodí a na 17. sa výťah zastavil, pretože naňho niekto čakal a keď sa otvorili dvere, bola tam Lisa. Vyzeralo to, že vedela, že tam Mike bol a rýchlo nastúpila. S nimi sme tam boli len ja a ďalší bodyguard menom John.
Začali si niečo šeptať a diskrétne sa hrať, dokým ju Mike k niečomumichael-jackson-with-riley-and-storm-presley-1.jpgšeptom nevyzval a Lisa neodpovedala: „Myslíš si, že toho nie som schopná?“ a zatlačila Michaela k stene výťahu. Musím povedať, že sme nevedeli čo mu robila, ale museli by ste vidieť jeho tvár, aby ste si to predstavili. Samozrejme sme pochopili situáciu, ale predstierali sme, že nič nechápeme. Na jednom mieste sa Mike rozhodol situáciu zastaviť a požiadal nás, aby sme vystúpili, pretože chcel vyjsť hore k apartmánu sám s Lisou a poprosil nás, aby sme dali pozor na to, aby sa nikto k výťahu nepribližoval. Premýšľal som, čo robili… určite hrali poker.
image002.jpgIch milenecký vzťah trval do roku 1999. Potom som sa z osobných dôvodov musel vzdať najlepšieho zamestnania na svete. Michael a Lisa boli úžasní šéfovia, nikdy s nami nejednali ako s bodyguardmi, vždy s nami zachádzali ako s priateľmi a nehanbili sa pred nami dávať najavo svoju lásku. Mnoho kolegov mi o nich tiež rozprávalo historky, sú ale osobné a nemali by byť pretriasané. Prial by som si, aby spolu zostali, obaja to boli skvelí ľudia a boli veľmi zamilovaní, rozhodne si boli súdení.
Zverejnené v roku 2010, skôr ako Lisa Marie priznala, že sa s Michaelom schádzala ďalšie štyri roky po rozvode.

mj-20--20lisa-20presley-203_jpg.jpg

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.