Choď na obsah Choď na menu
 

PRÍBEHY MJJ3

 S.T.O.R.Y. 

michael-jackson-eiayztcsl.jpg

  Z INEJ STRÁNKY

  "Ľudia sa ma pýtajú, ako robím hudbu.  Hovorím im, že  do nej vstupujem. Je to  ako vstúpiť do rieky a spojiť sa  s  prúdom.  Každý okamžik v rieke má  svoju pieseň.  Ja  aj tak zostávam v  okamžiku a  naslúcham." 

-Michael Jackson 

 "Deti mi ukazujú svojími šibalskými  úsmevmi Boha v každom človeku. Táto  prostá dobrota im vyžaruje priamo zo  srdca. Či chce dieťa čokoládovú  zmrzlinu, proste o ňu poprosí. Dospelí sa opýtajú, či je problém zmrzlinu jesť. Dieťa si ju proste spokojne vychutnáva." 

-Michael Jackson

 

Láska

Nevinnosť

Odvaha

Dôvera

Kúzlo

 

 

 

Príspevky

Tridsatapiata časť

26. 12. 2012

| Komentáre: 0

| Rubrika: PRÍBEHY MJJ3

 Ešte takto pred Vianocami som musela prísť s novou kapitolou - berte to ako darček. Obsahovo sa to možno nehodí na tento vianočný čas, ale príbeh sa vyvíja určitou líniou bez ohľadu na deň, mesiac a ročné obdobie. Na záver Vám poprajem KRÁSNE VIANOCE a VEĽA LÁSKY!!! :)

 

Tridsiataštvrtá časť

4. 11. 2012

| Komentáre: 0

| Rubrika: PRÍBEHY MJJ3

 Ani vy nemáte radi dlhé úvody?

UPOZORNENIE: Pod textom nájdete fotografie doplňujúce príbeh. Enjoy!

 

Tridsiatatretia časť

4. 11. 2012

| Komentáre: 0

| Rubrika: PRÍBEHY MJJ3

 Sama som prekvapená, že som novú kapitolu stihla napísať UŽ za mesiac :D Slobodne a bez mučenia priznávam, že táto časť sa mi písala strašne ťažko! Potila som sa, funela, dychčala, sedela nad tým od rána do rána, aby som z toho vykresala presne to čo som chcela. Verím, že sa Vám výsledok bude pozdávať a dojmy zanecháte v komentároch! 

 

Tridsiatadruhá časť

4. 11. 2012

| Komentáre: 0

| Rubrika: PRÍBEHY MJJ3

 Úprimne, dnešná kapitola neprekoná žiadny dĺžkový rekord na mojej stránke, ale myslím, že svoj obvyklý štandard som zachovala a o nič som vás neukrátila. Opäť sa Vás snažím vtiahnuť hlbšie do súkromného Michaelovho života, zoznámiť s jeho rodinou a priateľmi - podotýkam, že VŠETKO je podľa reality! Okrem hlavnej hrdinky je kompletne všetko tak ako to bolo v skutočnosti, nič neupravujem, nič neprikrášľujem - beriem to objektívne, i samotného Michaela. Záverom časti Vás chcem nalákať na ďalšie pokračovanie, tak mi to odpusťte.


 

Tridsiataprvá časť

4. 11. 2012

| Komentáre: 0

| Rubrika: PRÍBEHY MJJ3

 Znovu po vyše mesiaci to prišlo. Prajem príjemné čítanie, vychutnajte si to, lebo čoskoro príde k veľkým zmenám. Viac neprezradím, už iba posledná informácia - desať strán vo Worde, takže budete mať čo robiť!