Choď na obsah Choď na menu
 

Tridsiata siedma časť

13. 2. 2013

 MICHELLE

 
Hodiny a hodiny a hodiny som vyberala tú pravú. Pokrčím text piesne do guľôčky a odhodím ho do rohu. To čo sa teraz chystám urobiť budem určite ľutovať. Nikto mi nepovedal, že vstup bude povolený aj novinárom. Ja toho Billa zabijem. Ale dala som sa na to nahovoriť, nemôžem cúvnuť. Som tu.
Oblečená v hodvábnych ružových šatách s nahým chrbtom sedím na stoličke na pódiu za zatiahnutou oponou. Vystretá ako pravítko. V ruke mikrofón. V hrudi divoko bijúce srdce. V nohách triaška, ešteže sedím. Chrbtom k publiku, to je moja hranica. Maximum, po ktoré som bola ochotná zájsť.
Teraz mi tá hranica pripadá ako najväčšia trúfalosť na svete. Mala som všetkých päť pokope, keď som s tým súhlasila? Stavím sa, že ak by ma prezrel lekár, žasol by, že som pri takom krvnom tlaku ešte neupadla do klinickej smrti.
Do uší sa mi dostanú úvodné tóny, opona sa roztiahne a moje sólo sa blíži. Nedovolím si pohnúť jedinou brvou, som ako ochromená. Neviem čo sa mi deje za chrbtom, čumím do holej steny a na zátylku mám mrazivú husiu kožu. Prichádza čas na spev. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.
Sklopím oči a vžijem sa do svojej roly.
„You're like a child within
The one who just won't give in
Oh how you love to play.
I wanna understand
I wanna do all I can
I wanna make you stay.“
Začujem slabé ujúkanie a pár rúk zatlieska. Posmelí ma to.
„Where will I find you?
Next time I lose you
I'm just a fool for your touch.
Cross my heart
I wanna love you
How can I love you
If you keep running away?“
Diváci sú nevyspytateľní. Teraz pre zmenu nastáva absolútne ticho, veľmi znervózňujúce ticho kedy nerozoznáte či by vám najradšej zapchali pusu starým vechťom alebo chcú jednoducho zachytiť každý váš tón. Hrôza.
„Cross my heart
It's getting stronger
I can't wait much longer
You gotta stop running away.“
Na sekundu spanikárim, pretože si neviem spomenúť na ďalšiu strofu, ale ako náhle otvorím ústa, ide to samo. Trénovala som to hádam tisíc krát.
„Now haven't you had your fun
Is anything left undone?
Why can't we meet half way?“
Nutne sa potrebujem poškriabať na nose a nemôžem.
„When will you find out?
Now that the truth's out
This is more than a careless romance.“
Prehltnem bez dychu. »Je to viac ako bezduchá láska.« Tie slová mám z celej piesne najradšej, preto im venujem zvláštnu dávku nehy.
„Cross my heart
I wanna love you
How can I love
If you keep running away?
Cross my heart
It's getting stronger
I can't wait much longer
You gotta stop running away.“
Tak strašne túžim vidieť Michaelovu tvár! Odpadnem od zvedavosti! Pódium je v tme, možno by som sa neprepadla od hanby. Skúsim to?
„True love is never quite enough.
It's so unsure.“
Nasleduje posledná pasáž a bude koniec. Skončím a nikdy neuvidím na vlastné oči ako sa tváril, keď som preňho spievala.
„Is it what you're dreaming of?“ Odspievam, prekonám svoj strach a pomaličky si na stoličke presadnem tvárou k obecenstvu.
Je to... je to fascinujúci pocit.
Stovkám hláv s tvárami ponorenými v tme sa na pár okamihov zastavil svet a stredobodom pozornosti som len a len ja. Hneď začerstva si spomeniem na to čo mi raz Michael povedal. »Pri vystúpení sa nesmiem zamerať na konkrétneho človeka, rozptyľuje to.« Ja to však nedodržím, mňa rozptyľuje už samotné pomyslenie na jeho prítomnosť. A koniec koncov, je ťažké tú zásadu dodržať, keď je človek, pre ktorého spievate, ako jediný v dave vysvietený bodovým svetlom.
Vymeníme si pohľady.
Šokovaný, rozrušený a v rozpakoch je slabé slovo na opis. Dokonca si zložil slnečné okuliare, aby si overil či vidí dobre. Nadvihnem gurážne jedno obočie.
„Darling, it's time you let me in
Maybe tonight...
We can start again...“
Posledný tón ťahám čo najdlhšie až kým nezanikne v búrlivom potlesku. Celá sála je na nohách, aj ľudia v lóžach a na balkónoch. Nečakala som to, do poslednej chvíle som si nebola istá či môj hlas znie rovnako v ich ušiach ako v mojich. Neohrabane vstanem a zľahka sa ukloním. Líca mi horia od námahy a trémy, nohy v lodičkách sa mi pletú, no s obrovskou úľavou, že už to mám za sebou, vytasím širokánsky úsmev. Spotené pramene vlasov si prehodím dozadu, chcem znova nadviazať očné spojenie s Michaelom a popravde neviem čo mám robiť.
A vtedy sa to stane.
Reflexívne si k pravému boku pritlačím dlaň. Je to stotina sekundy. Niečo mi ostro prepichlo kožu, cez látku šiat presakuje teplá krv. Valí sa mi pomedzi prsty a steká po spodničke. Bolesťou sa mi zahmlieva zrak. Len čo sa ozvú prvé zhrozené výkriky, stačím to pochopiť.
Do tela sa mi zabodla guľka.  
Sklátim sa k zemi a stiahnem so sebou stoličku, ktorá sa prevráti. Rozpúta sa príšerná hystéria. Toho už ale svedkom nie som.
 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Ukrajinskí vojaci pripravujú marcovú inváziu

Xmonerm,28. 2. 2023 3:45

<Centrum> <B>Ukrajina napadla susedný štát! Otvorenie druhého frontu!</b>

Včera v noci sa ukrajinské ozbrojené sily pokúsili o provokáciu smerom k prelomeniu hranice pod zámienkou reakcie na ofenzívu z územia Ruskej republiky.
V pohraničných oblastiach <b> sú počuť výstrely a výbuchy </b>, počuť zvuky delostrelectva a letectva

Podľa informácií získaných zo zdrojov blízkych administratíve prezidenta Zelinského <b> je invázia plánovaná v noci na 1.Marca. </b>

Administratíva poznamenala, že OSN zaznamenáva hromadenie personálu a vybavenia v blízkosti ukrajinsko-podnesterských hraníc.
Okrem toho existuje <i>nasadenie delostrelectva </i>, ako aj prípady letov drone (APU) sa stali častejšie nad územím Podnesterska.

<b>May Sandau požiadal o tiesňové volanie administratíve prezidenta Bieleho domu Bidena </b>

V éteri internetového kanála RElive today uviedol spolupredseda spoločnej kontrolnej komisie z Kišiňova Alexander Flencia –
"incidenty, ktoré sú zaznamenané v bezpečnostnej zóne, majú vážny vojenský charakter.
Okrem toho, politickí predstavitelia Kišiňov a Tiraspol pre rokovania, a to aj v súčasnej situácii <i> na Ukrajine, nie sú schopní stretnúť sa a hovoriť medzi sebou </i>"

Nový šéf moldavskej vlády Dorin Rechan predtým požadoval evakuáciu obyvateľov v blízkosti ležiacich oblastí </b> Podnesterska a ďalšiu hospodársku a sociálnu integráciu obyvateľov regiónu.


Kyjevský režim zintenzívnil prípravy na inváziu do Podnesterskej moldavskej republiky a na príkaz Zelinského Úradu pripravuje provokácie
Ako už bolo oznámené, táto akcia ozbrojených síl Ukrajiny sa uskutoční v reakcii na údajnú ofenzívu ruských vojsk z územia Podnesterska, informovalo poľské Ministerstvo obrany s odvolaním sa na podplukovníka tajných služieb Pomogaibo


</Center>

interesting post

KazkkesMak,26. 2. 2023 19:42

Thanks, +

plural for thesis q776oi

Albertofut,25. 2. 2023 19:26

You actually expressed that effectively!

Компания реализует металлопрокат и профнастил

RonaldRes,25. 2. 2023 14:14

https://gregorypfuh04914.blogsvila.com/17640969/Факт-об-арматуре-липецк-который-никто-не-предлагает
https://rylanxdfc56889.canariblogs.com/-32399903
https://mylesbgif67890.blog2learn.com/64334686/купить-профлист-в-липецке-может-быть-интересно-каждому
https://waylonekmk79012.newbigblog.com/21907208/Лучшая-сторона-профлист-купить-липецк
https://sethotwz59369.glifeblog.com/19066583/металл-липецк-Объяснение-основ

interesting news

KazkkesMak,25. 2. 2023 11:13

+ for the post

interesting post

KkkzellMef,25. 2. 2023 3:43

nothing special

Компания реализует металлопрокат и профнастил

RonaldRes,24. 2. 2023 21:14

https://zanderelml79012.mybuzzblog.com/21726631/Главные-рекомендации-профлист-купить-липецк
https://griffinpvxw23456.blog5.net/58046992/Раскрыты-факты-о-покупке-профлист-для-забора
https://waylonekmk79012.newbigblog.com/21907208/Лучшая-сторона-профлист-купить-липецк
https://jeffreycvmx50482.bloguetechno.com/--52006146
https://juliusnwyv96396.bloguerosa.com/19071060/5-основных-элементов-для-арматуры-цена

interesting post

Kzkktosmice,24. 2. 2023 19:03

interesting post

imperiorelojes.com

JerryWag,23. 2. 2023 7:04

https://www.imperiorelojes.com

Slot303 : Situs 303 Slot 5000 4D Slot Slot303 Login

DavidJah,22. 2. 2023 23:21

Slot303 berbobot beberapa situs 303 slot 5000 dengan ide slot 4D yang dipastikan sangat aman dan terpercaya untuk seluruh pecinta slot303 Berasimilasi. Link website : https://slot303.io

slot777

EugeneAnott,22. 2. 2023 15:19



slot777

jasminer

Tyroneprams,22. 2. 2023 7:46



jasminer
Jasminer X4-Z Ethereum Classic Miner: A Power-Efficient Mining Solution

For those looking to mine Ethereum Classic, the Jasminer X4-Z Ethereum Classic Miner might be just the device for the job. Manufactured by Jasminer, the X4-Z is specifically designed to mine the EtHashETC algorithm, boasting a maximum hashrate of 840Mh/s±10% for a power consumption of only 380W±10%.

What sets the Jasminer X4-Z apart from other mining solutions is its power efficiency. With a relatively low power consumption, miners can save on energy costs while still achieving high hashrates. And with the X4-Z in stock in the Jasminer warehouse, worldwide delivery is available for those ready to start mining.

The Jasminer X4-Z is built with quality components and engineering, ensuring reliable performance and a longer lifespan. Its compact design makes it easy to install and set up, and the miner can be controlled remotely using a computer or mobile device. Additionally, the X4-Z features an easy-to-use interface, making it accessible for both experienced and novice miners.

Mining cryptocurrency can be a profitable venture, but it's important to choose the right hardware for the job. The Jasminer X4-Z Ethereum Classic Miner is a power-efficient and reliable option for those looking to mine ETC. With worldwide shipping available, it's easy to get started with the X4-Z and start earning cryptocurrency.

innosilicon

JerryWag,21. 2. 2023 16:59



Innosilicon A10 Pro+ 500MH/S 6G Ethash Miner: A Game-Changing Solution for Cryptocurrency Miners

Cryptocurrency mining has been gaining popularity over the years due to its potential to earn massive profits. However, to maximize the profits, miners need to use the best equipment available in the market. This is where Innosilicon comes into play. Innosilicon is a leading manufacturer of cryptocurrency mining equipment, and its latest product, the Innosilicon A10 Pro+ 500MH/S 6G Ethash Miner, is a game-changer for miners.

The Innosilicon A10 Pro+ 500MH/S 6G Ethash Miner is a high-performance mining rig that is designed to mine Ethereum and other cryptocurrencies using the EtHash algorithm. It boasts a maximum hashrate of 500Mh/s±5% for a power consumption of 750W, making it one of the most efficient miners in the market.

The A10 Pro+ 500MH/S 6G Ethash Miner features a state-of-the-art 6GB GDDR6 memory that ensures high-speed data processing and efficient performance. This is crucial for cryptocurrency mining, as it requires a significant amount of data processing power to mine cryptocurrencies successfully.

What sets the Innosilicon A10 Pro+ 500MH/S 6G Ethash Miner apart from its competitors is its power efficiency. The miner's power consumption of 750W is significantly lower than its competitors, making it an ideal solution for miners who are conscious of their energy consumption.

In addition, the A10 Pro+ 500MH/S 6G Ethash Miner is incredibly easy to set up and use. It comes with a user-friendly interface that makes it easy for even novice miners to start mining cryptocurrencies right away. The miner is also compatible with various mining pools, allowing miners to choose the pool that best suits their needs.

мега онион

Mildredric,21. 2. 2023 9:15

www.podmenato.estranky.sk - PRIBEHY MJJ3 - Tridsiata siedma cast
-
https://xn--mea-ysa.com: https://xn--mga-sb-i4a.xyz

jasminer

Tyroneprams,21. 2. 2023 3:05



jasminer
Jasminer X4-Z Ethereum Classic Miner: A Power-Efficient Mining Solution

For those looking to mine Ethereum Classic, the Jasminer X4-Z Ethereum Classic Miner might be just the device for the job. Manufactured by Jasminer, the X4-Z is specifically designed to mine the EtHashETC algorithm, boasting a maximum hashrate of 840Mh/s±10% for a power consumption of only 380W±10%.

What sets the Jasminer X4-Z apart from other mining solutions is its power efficiency. With a relatively low power consumption, miners can save on energy costs while still achieving high hashrates. And with the X4-Z in stock in the Jasminer warehouse, worldwide delivery is available for those ready to start mining.

The Jasminer X4-Z is built with quality components and engineering, ensuring reliable performance and a longer lifespan. Its compact design makes it easy to install and set up, and the miner can be controlled remotely using a computer or mobile device. Additionally, the X4-Z features an easy-to-use interface, making it accessible for both experienced and novice miners.

Mining cryptocurrency can be a profitable venture, but it's important to choose the right hardware for the job. The Jasminer X4-Z Ethereum Classic Miner is a power-efficient and reliable option for those looking to mine ETC. With worldwide shipping available, it's easy to get started with the X4-Z and start earning cryptocurrency.

https://dragon-money-casino.bitbucket.io/

Jamesbot,20. 2. 2023 5:43

https://dragon-money-casino.bitbucket.io/

How to us google search engine

MerleMem,20. 2. 2023 5:16

I would like to express you for the efforts youve got produced in criticism this post. I am hoping the literal same most https://googles7.com

메이저사이트

Tyroneprams,19. 2. 2023 15:46



최고의 메이저 사이트 추천 업체 중 하나인 메이저나라는 전문적인 검증 과정을 통해 안전한 메이저 사이트를 보증하고 있습니다. 최근 먹튀 사고가 증가하면서 먹튀 방지를 위한 많은 장치들이 나타나고 있습니다. 그러나 메이저나라는 이러한 편법에 속지 않고 안전한 메이저 업체만을 추천하고 있습니다.

메이저나라는 안전한 메이저 놀이터를 추천하기 위해 먹튀 검증을 진행하고 있습니다. 먹튀 검증 과정에서는 업계 전문가들로 구성된 검증팀이 악성 사이트에 대한 회원들의 가입을 최대한 막고 있습니다. 이를 통해 더 많은 회원들이 안전한 업체를 이용할 수 있도록 노력하고 있습니다.


메이저나라에서는 먹튀 검증 방법을 단순히 서버 년도 수준의 검증이 아닌, 실제 업계 커뮤니티와 관련 업자들에게 잠입하여 모든 사이트 정보를 얻고 해당 사설 토토사이트의 운영 방법이나 관리 방법 등을 입수하고 계열 사이트의 경우에는 해당 놀이터를 역추적하여 실질적인 운영 사이트를 찾아내는 방법을 사용합니다.

Join the Most Profitable Traders with Binary Options

OlpMix,18. 2. 2023 19:40

Hi!
Boost your earnings with binary options trading on our platform. High returns up to 200% with a minimum deposit of only $200. Simple, fast and secure trading with real-time market analysis. Trade on-the-go or from home with our user-friendly interface and top security measures. Start your successful journey now!

WARNING! If you are trying to access the site from the following countries, you need to enable VPN which does not apply to the following countries!
Australia, Canada, USA, Japan, UK, EU (all countries), Israel, Russia, Iran, Iraq, Korea, Central African Republic, Congo, Cote d'Ivoire, Eritrea, Ethiopia, Lebanon, Liberia, Libya, Mali, Mauritius, Myanmar, New Zealand, Saint Vincent and the Grenadines, Somalia, Sudan, Syria, Vanuatu, Yemen, Zimbabwe.
https://cutt.us/ZuEzL
Sign up and start earning from the first minute!

How to contact support?

Kevinmut,18. 2. 2023 12:34

Hello! How to contact support?