Choď na obsah Choď na menu
 

Tridsiata siedma časť

13. 2. 2013

 MICHELLE

 
Hodiny a hodiny a hodiny som vyberala tú pravú. Pokrčím text piesne do guľôčky a odhodím ho do rohu. To čo sa teraz chystám urobiť budem určite ľutovať. Nikto mi nepovedal, že vstup bude povolený aj novinárom. Ja toho Billa zabijem. Ale dala som sa na to nahovoriť, nemôžem cúvnuť. Som tu.
Oblečená v hodvábnych ružových šatách s nahým chrbtom sedím na stoličke na pódiu za zatiahnutou oponou. Vystretá ako pravítko. V ruke mikrofón. V hrudi divoko bijúce srdce. V nohách triaška, ešteže sedím. Chrbtom k publiku, to je moja hranica. Maximum, po ktoré som bola ochotná zájsť.
Teraz mi tá hranica pripadá ako najväčšia trúfalosť na svete. Mala som všetkých päť pokope, keď som s tým súhlasila? Stavím sa, že ak by ma prezrel lekár, žasol by, že som pri takom krvnom tlaku ešte neupadla do klinickej smrti.
Do uší sa mi dostanú úvodné tóny, opona sa roztiahne a moje sólo sa blíži. Nedovolím si pohnúť jedinou brvou, som ako ochromená. Neviem čo sa mi deje za chrbtom, čumím do holej steny a na zátylku mám mrazivú husiu kožu. Prichádza čas na spev. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.
Sklopím oči a vžijem sa do svojej roly.
„You're like a child within
The one who just won't give in
Oh how you love to play.
I wanna understand
I wanna do all I can
I wanna make you stay.“
Začujem slabé ujúkanie a pár rúk zatlieska. Posmelí ma to.
„Where will I find you?
Next time I lose you
I'm just a fool for your touch.
Cross my heart
I wanna love you
How can I love you
If you keep running away?“
Diváci sú nevyspytateľní. Teraz pre zmenu nastáva absolútne ticho, veľmi znervózňujúce ticho kedy nerozoznáte či by vám najradšej zapchali pusu starým vechťom alebo chcú jednoducho zachytiť každý váš tón. Hrôza.
„Cross my heart
It's getting stronger
I can't wait much longer
You gotta stop running away.“
Na sekundu spanikárim, pretože si neviem spomenúť na ďalšiu strofu, ale ako náhle otvorím ústa, ide to samo. Trénovala som to hádam tisíc krát.
„Now haven't you had your fun
Is anything left undone?
Why can't we meet half way?“
Nutne sa potrebujem poškriabať na nose a nemôžem.
„When will you find out?
Now that the truth's out
This is more than a careless romance.“
Prehltnem bez dychu. »Je to viac ako bezduchá láska.« Tie slová mám z celej piesne najradšej, preto im venujem zvláštnu dávku nehy.
„Cross my heart
I wanna love you
How can I love
If you keep running away?
Cross my heart
It's getting stronger
I can't wait much longer
You gotta stop running away.“
Tak strašne túžim vidieť Michaelovu tvár! Odpadnem od zvedavosti! Pódium je v tme, možno by som sa neprepadla od hanby. Skúsim to?
„True love is never quite enough.
It's so unsure.“
Nasleduje posledná pasáž a bude koniec. Skončím a nikdy neuvidím na vlastné oči ako sa tváril, keď som preňho spievala.
„Is it what you're dreaming of?“ Odspievam, prekonám svoj strach a pomaličky si na stoličke presadnem tvárou k obecenstvu.
Je to... je to fascinujúci pocit.
Stovkám hláv s tvárami ponorenými v tme sa na pár okamihov zastavil svet a stredobodom pozornosti som len a len ja. Hneď začerstva si spomeniem na to čo mi raz Michael povedal. »Pri vystúpení sa nesmiem zamerať na konkrétneho človeka, rozptyľuje to.« Ja to však nedodržím, mňa rozptyľuje už samotné pomyslenie na jeho prítomnosť. A koniec koncov, je ťažké tú zásadu dodržať, keď je človek, pre ktorého spievate, ako jediný v dave vysvietený bodovým svetlom.
Vymeníme si pohľady.
Šokovaný, rozrušený a v rozpakoch je slabé slovo na opis. Dokonca si zložil slnečné okuliare, aby si overil či vidí dobre. Nadvihnem gurážne jedno obočie.
„Darling, it's time you let me in
Maybe tonight...
We can start again...“
Posledný tón ťahám čo najdlhšie až kým nezanikne v búrlivom potlesku. Celá sála je na nohách, aj ľudia v lóžach a na balkónoch. Nečakala som to, do poslednej chvíle som si nebola istá či môj hlas znie rovnako v ich ušiach ako v mojich. Neohrabane vstanem a zľahka sa ukloním. Líca mi horia od námahy a trémy, nohy v lodičkách sa mi pletú, no s obrovskou úľavou, že už to mám za sebou, vytasím širokánsky úsmev. Spotené pramene vlasov si prehodím dozadu, chcem znova nadviazať očné spojenie s Michaelom a popravde neviem čo mám robiť.
A vtedy sa to stane.
Reflexívne si k pravému boku pritlačím dlaň. Je to stotina sekundy. Niečo mi ostro prepichlo kožu, cez látku šiat presakuje teplá krv. Valí sa mi pomedzi prsty a steká po spodničke. Bolesťou sa mi zahmlieva zrak. Len čo sa ozvú prvé zhrozené výkriky, stačím to pochopiť.
Do tela sa mi zabodla guľka.  
Sklátim sa k zemi a stiahnem so sebou stoličku, ktorá sa prevráti. Rozpúta sa príšerná hystéria. Toho už ale svedkom nie som.
 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

looking for a sponsor

LolaMyday,14. 7. 2021 0:18

<img src="https://i.imgur.com/UPHjGxV.png">
Good day! Looking for a sponsor. My profile on the search site:
https://datingforkings.club/ My Name: Alisa Lozavarova

Style

Lesliecoupe,10. 7. 2021 11:45

This is a unique place for fashionable women's clothing and accessories.
We offer our clients women's clothing, jewelry, cosmetics and health products, shoes, bags and much more.
https://fas.st/Ujfha

Brend

Kennethanarm,9. 7. 2021 21:00

This is a unique place for fashionable women's clothing and accessories.
We offer our clients women's clothing, jewelry, cosmetics and health products, shoes, bags and much more.
https://fas.st/Ujfha

deletions confini rezyser druki worksheets

HenisIdete,9. 7. 2021 18:29

https://clck.ru/Vw27Q https://clck.ru/VvXfp https://gee.su/kXzbA https://gee.su/J7zhm - https://clck.ru/VvtNL https://clck.ru/VvNEz https://gee.su/SNvuI https://cutt.us/JOcUy https://clck.ru/VvbrH https://clck.ru/VvYY8 - https://qps.ru/ZRpfG https://qps.ru/xQkD1 https://clck.ru/VvGR7 https://qps.ru/zl2q0 https://clck.ru/VvJRT https://clck.ru/Vw5Zw - https://cutt.us/Myqee https://qps.ru/3BxRT https://cutt.us/fFmJn https://qps.ru/SdUHNhttps://clck.ru/Vvaqh https://cutt.us/DFavW https://qps.ru/SuM7V https://clck.ru/VwpUH - https://gee.su/AjyNh https://qps.ru/ex8CS https://qps.ru/Ra7io https://gee.su/ajfes https://clck.ru/VvfXc https://gee.su/hnEAm - https://clck.ru/VvNLY https://gee.su/YrvVc https://clck.ru/Vvfsp https://cutt.us/LbhbX https://clck.ru/VwVar https://gee.su/YDNUe - https://cutt.us/jzTWz https://gee.su/voDaI https://cutt.us/qJXIX https://clck.ru/VvXUo

forsta hladanie kedua szalkowicz minuteman

HenisIdete,9. 7. 2021 9:25

https://cutt.us/zTNPM https://cutt.us/ytrgi https://qps.ru/snpCO https://qps.ru/S9n3q - https://qps.ru/Jw4f7 https://clck.ru/Vvenv https://clck.ru/VwX9u https://gee.su/jD8S4 https://gee.su/h4SRT https://cutt.us/bFASr - https://qps.ru/lwZU5 https://qps.ru/WXyOD https://clck.ru/VwTLC https://clck.ru/VvJkv https://cutt.us/HChQW https://cutt.us/votFX - https://clck.ru/Vw6EV https://gee.su/VUFzf https://gee.su/3K1Cw https://cutt.us/aelZXhttps://gee.su/okY7a https://gee.su/Gz8i0 https://qps.ru/Yeamt https://gee.su/FR9KS - https://qps.ru/2tLwH https://cutt.us/rETVd https://cutt.us/DDWHC https://gee.su/u7Bri https://clck.ru/VvgQi https://clck.ru/VveSk - https://cutt.us/QiPLq https://qps.ru/R2N5P https://gee.su/LCoVl https://cutt.us/PcfSf https://gee.su/ODoTt https://qps.ru/5qyXn - https://cutt.us/mLpfb https://qps.ru/cq7CG https://cutt.us/YXsLV https://clck.ru/VvRro

teenagr tricho soudu nebolo goodall

HenisIdete,9. 7. 2021 0:32

https://gee.su/IYtNF https://clck.ru/VvgeN https://gee.su/fSDQ4 https://gee.su/BPFZI - https://cutt.us/sTjnZ https://qps.ru/VUApR https://qps.ru/eKhnW https://cutt.us/LHBHP https://gee.su/ho6C9 https://clck.ru/Vvie8 - https://cutt.us/xTrVP https://gee.su/JBqng https://qps.ru/7Cnid https://clck.ru/Vw2Nj https://gee.su/8Itfm https://qps.ru/MKB0Z - https://qps.ru/RkeGo https://gee.su/rzciq https://cutt.us/csDuB https://clck.ru/VvXqnhttps://cutt.us/nbvfc https://gee.su/ZzPWE https://clck.ru/VvntJ https://qps.ru/aNlst - https://cutt.us/LZzge https://cutt.us/TzOBp https://gee.su/G7Msy https://gee.su/zwrps https://qps.ru/2l6Xx https://clck.ru/VwDs7 - https://gee.su/CAObB https://qps.ru/ofBsX https://clck.ru/Vvr66 https://qps.ru/ShV72 https://cutt.us/rXUSc https://cutt.us/MCIJD - https://cutt.us/Kxguj https://qps.ru/FM9WK https://cutt.us/dIgzg https://clck.ru/VwP6W

dngirts nesten conteggio homunculus mnienakreca

HenisIdete,8. 7. 2021 15:28

https://gee.su/PHEYt https://qps.ru/t9kFM https://qps.ru/nkLBg https://qps.ru/EtiFj - https://cutt.us/tRPHx https://gee.su/QXm6a https://cutt.us/CIOep https://qps.ru/1noKi https://gee.su/a6ueq https://cutt.us/BUPaz - https://gee.su/dUXL6 https://clck.ru/Vvagr https://cutt.us/rXNCZ https://clck.ru/VvXzB https://clck.ru/VwK7R https://clck.ru/VwFNn - https://clck.ru/VwuSY https://gee.su/VoiKq https://clck.ru/VvVfg https://gee.su/qiS67https://clck.ru/Vw5Dd https://cutt.us/BWPuK https://gee.su/S7cjz https://clck.ru/Vx6EN - https://cutt.us/hxwbH https://cutt.us/fKssn https://qps.ru/QWkPK https://clck.ru/VwG8d https://cutt.us/CfEIN https://cutt.us/XsBLj - https://cutt.us/Uccfy https://cutt.us/ywckc https://qps.ru/5nOzv https://clck.ru/VvMRQ https://cutt.us/qTjdv https://cutt.us/oHffV - https://cutt.us/ZoAdB https://cutt.us/xlodn https://gee.su/hOpgl https://qps.ru/AIxkT

nomaina symbolise lecce urging classmates

HenisIdete,8. 7. 2021 6:22

https://clck.ru/VwYKa https://clck.ru/VwkHe https://qps.ru/TpaSr https://cutt.us/ATVbF - https://clck.ru/VwDYU https://clck.ru/VvG7F https://qps.ru/1NT9G https://qps.ru/rmwxt https://cutt.us/MOAuT https://gee.su/idlJD - https://cutt.us/hGxpa https://qps.ru/m1WTS https://gee.su/HN4Td https://qps.ru/L0MyA https://gee.su/wtdO2 https://cutt.us/JlGsY - https://qps.ru/vKkAC https://qps.ru/0KdMl https://qps.ru/zcED2 https://cutt.us/UnsCwhttps://clck.ru/Vva44 https://qps.ru/cNkJ7 https://cutt.us/WVAEH https://cutt.us/AbsMT - https://clck.ru/VvENU https://clck.ru/VvJf7 https://gee.su/li21F https://gee.su/grQ2k https://qps.ru/ShjYy https://clck.ru/VvEXq - https://cutt.us/CWaqM https://clck.ru/VviqF https://gee.su/mgoe5 https://cutt.us/SYYSx https://cutt.us/SLRnO https://clck.ru/VwUe5 - https://cutt.us/PmPBh https://clck.ru/VvRro https://clck.ru/Vvi4J https://qps.ru/Detw4

blitzer servidoren veriena robert gencligin

HenisIdete,7. 7. 2021 21:23

https://cutt.us/uMQip https://gee.su/EMvp3 https://gee.su/zP9HA https://gee.su/Dbo2B - https://clck.ru/VwHiz https://qps.ru/cqm9k https://qps.ru/x9Hkb https://qps.ru/QqW9c https://qps.ru/2HzkO https://clck.ru/Vx5Ub - https://qps.ru/1mQu3 https://gee.su/3sIBe https://qps.ru/tqk63 https://clck.ru/VvEke https://qps.ru/M5Dm6 https://gee.su/mLhj0 - https://qps.ru/VsbSO https://qps.ru/mRjaO https://clck.ru/VwUAw https://cutt.us/BzCgBhttps://clck.ru/Vw7aQ https://gee.su/LwHMC https://cutt.us/OWyGl https://cutt.us/UpUFg - https://cutt.us/HMyqj https://gee.su/uF7aU https://gee.su/ucLnI https://qps.ru/EY0Wu https://qps.ru/MjBT6 https://gee.su/Owh8X - https://gee.su/Ndfyu https://clck.ru/VvaXF https://gee.su/2d7HQ https://clck.ru/VvaDq https://qps.ru/ipXyt https://qps.ru/Ul1NB - https://qps.ru/MxUNh https://gee.su/Ttyjb https://qps.ru/XEDnS https://cutt.us/eIsqm

Women's Fashion Backpack

JasonHab,5. 7. 2021 4:58

https://geni.us/qX4pKE leather knapsack for females

uteveSouseriaded

KeithZelia,4. 7. 2021 21:52

https://telegra.ph/Facesetting-11-01
https://telegra.ph/Xxx-Virgen-Pussy-Image-11-12
https://telegra.ph/Best-Free-Online-Dating-In-Uk-03-25
https://telegra.ph/Gay-Lap-Dancing-Porn-03-30
https://telegra.ph/Teen-Sexdoll-11-01
https://telegra.ph/Maltese-Spying-On-Women-Nude-Pictures-03-26
https://telegra.ph/Dating-Otago-03-26
https://telegra.ph/Arschfick-Videos-10-31
https://telegra.ph/Naked-Pictures-Of-Tammy-Blanchard-03-25
https://telegra.ph/Young-Girls-Got-Cream-Porn-03-26
https://telegra.ph/Sexy-Young-Midget-Fucks-03-23
https://telegra.ph/Naked-Guys-Hidden-Cams---Porn-Galleries-03-31
https://telegra.ph/Free-Gangbang-Porn-Videos-From-Erotica-X-03-30
https://telegra.ph/Level-1000-Sexy-04-01
https://telegra.ph/Brittney-White-11-01
https://telegra.ph/Sonya-Blade-Zu-Bekommen-Titten-Gefickt-11-03
https://telegra.ph/Pulling-Off-The-Road-03-28
https://telegra.ph/Virtual-Reality-Porn-Video-Involving-Teen-Porn-03-28
https://telegra.ph/Freie-Fickfilme-10-31
https://telegra.ph/Dubai-Sex-Girls-Nude-Photos-11-12
https://telegra.ph/Dating-Apps-Reddit-04-04
https://telegra.ph/Die-Schöne-Und-Das-Biest-Dating-Im-Echten-11-04
https://telegra.ph/Animierte-Gif-Asian-Deepthroat-11-03
https://telegra.ph/Sexy-Naked-Old-Women-With-Sagy-Titts-03-26
https://telegra.ph/Erotic-Artwork-Showing-A-Cute-Chick-Fucking-03-29
https://telegra.ph/Digimon-Hentai-Renamon-04-04
https://telegra.ph/
https://telegra.ph/10-Things-You-Need-To-Know-Before-Dating-An-03-25
https://telegra.ph/Porn-Old-Women-Milk-Out---Porn-Archive-04-02
https://telegra.ph/Short-Dark-Skin-Teen-Fucked-Hard-03-25
https://telegra.ph/Xxx-House-Wife-Girls-04-04
https://telegra.ph/LesbianX-Emily-Willis-Teen-Lesbian-First-Time-03-31
https://telegra.ph/Image-Of-Nude-Faries-03-26
https://telegra.ph/HГјndin-Action-Kamera-Gif-11-02
https://telegra.ph/Small-Tits-Brunette-Latin-Loves-Anal-Sex-And-Suck-03-31
https://telegra.ph/Naked-Girls-With-Small-Waists-And-Big-Butts-04-02
https://telegra.ph/Xmas-Porn-Tube-03-29
https://telegra.ph/Kristen-Steward-Porn-Gif-04-04
https://telegra.ph/Pakistan-Virgin-Teen-Sex-03-28
https://telegra.ph/Nackt-Thin-Ex-Frau-11-01
https://telegra.ph/Pissen-Und-Kacken-11-01
https://telegra.ph/Hot-Girls-Nude-With-Old-Men-11-09
https://telegra.ph/Volleyball-Coaches-Fucks-Brutally-Rinoa-Yuuki-In-03-31
https://telegra.ph/Starting-A-Online-Dating-Site-10-30-2
https://telegra.ph/Swerige-Porn-Club-Keity-Pics-Free-Porno-04-04
https://telegra.ph/Adult-Nude-Women-In-Nylons-04-02
https://telegra.ph/Fucked-Gabriella-Ford-Hard-And-Fast-03-29
https://telegra.ph/Tamil-Hot-Halb-Nackt-Bilder-11-03
https://telegra.ph/Teenage-Girls-Sucking-Pussy-Gif-03-25
https://telegra.ph/Japanese-Girl-Tattoo-Auf-Der-Muschi-11-03

Good morning

JANOWICZ541,4. 7. 2021 18:29

What do you think about this information? https://chastotnikispb.ru/
I think it is best!!!

Top games

Scottjoste,3. 7. 2021 10:40


Play for free on cool web site https://www.myadultonlinegames.com/category/bdsm-porn-games in adult games

FrankErusa

FrankErusa,29. 6. 2021 2:30


I wanted to thank you for this very good read!! I definitely enjoyed every bit of it. I have got you saved as a favorite to check out new stuff you post…

How To Get Free Gold In NUTAKU JULY 2021

belleZoome,27. 6. 2021 22:07

https://fanlink.to/nutaku-gold-coin-2022

Nutaku is an adult gaming platform with primarily hentai games. Located in Canada, Nutaku offers games with mature content. The platform focuses on browser, downloadable and mobile games,<>] offering microtransactions and purchasable options. As of early 2020, Nutaku had 50 million registered users.<>] Nutaku offers a large pool of 450+<>] free-to-play and paid titles of various genres, including action-adventure, massively multiplayer online game, real-time strategy, tower defense, dating sim, clicker, collectible card game, puzzle, turn-based strategy (TBS), strategy, visual novels, kinetic novels, and virtual reality.

NUTAKU Gold Coin Hack Apk 2022
Where To Get NUTAKU Games For Free 2022
NUTAKU Free Gold JULY 2021
NUTAKU Gold Coin Redeem Code 2022
NUTAKU Gold Free JULY 2021
NUTAKU Gold Coin Hack 2022

How To Hack IMVU Credits 2021

belleZoome,21. 6. 2021 19:31

https://tapas.io/jernejwigelomerk

===========
wow. i found it finally. thanks!

Free IMVU Credits Hack No Human Verification
IMVU Hack Accounts
Earn Free Credits IMVU Cheats 2022

XEvil môže vyriešiť akúkoľvek Captcha..

Lolitocreme0657,17. 6. 2021 12:44

XEvil-najlepší nástroj na riešenie captcha s neobmedzeným počtom riešení, bez obmedzenia počtu závitov a najvyššej presnosti!
Podpora XEvil 5.0 viac ako 12.000 typov obrázkov-captcha, zahrnuté ReCaptcha, Google captcha, Yandex captcha, Microsoft captcha, Steam captcha, SolveMedia, ReCaptcha-2 a (áno!!!) ReCaptcha-3 príliš.

1.) Pružne: môžete nastaviť logiku pre neštandardné captchas
2.) Ľahko: stačí spustiť XEvil, stlačte tlačidlo 1 - a to bude automaticky prijímať captchas z vašej aplikácie alebo skriptu
3.) Rýchly: 0,01 sekúnd pre jednoduché captchas, o 20..40 sekúnd pre ReCaptcha-2 a asi 5...8 sekúnd pre ReCaptcha-3

Môžete použiť XEvil s akýmkoľvek softvérom SEO / SMM, akýmkoľvek analyzátorom kontroly hesiel, akoukoľvek analytickou aplikáciou alebo akýmkoľvek vlastným skriptom:
XEvil podporuje väčšinu známych služieb proti captcha API: 2Captcha.com, RuCaptcha.Com, AntiGate.com (Anti-Captcha), DeathByCaptcha, etc.

Máte záujem? Stačí hľadať v Google "XEvil" pre viac informácií
Čítate to - potom to funguje! :)

XEvil.Net

Považovať, Lolitacreme4190

Quality products and drugs only here https://bit.ly/3wlPWWx

Taipt,11. 6. 2021 13:46


Quality medical products at a low cost. Worldwide delivery

https://bit.ly/3rLBBis

uteveSouseriaded

Harryidelm,5. 6. 2021 16:19

https://telegra.ph/Gina-Wild-Blowjob-03-28
https://telegra.ph/Hot-Nackt-Amateur-Fickt-Sich-Selbst-Mit-Einem-03-29
https://telegra.ph/Convent-Free-Porn-Sex-Po-03-31
https://telegra.ph/Debby-Ryen-Nude-Ass-11-09
https://telegra.ph/Bollywood-Actresses-Hot-Fucking-04-04
https://telegra.ph/Submissive-And-Busty-Blonde-Babe-Fucks-In-04-01
https://telegra.ph/Bondage-Blow-Job-Trailer-11-02
https://telegra.ph/Fucking-With-Pinoy-Girl-04-04
https://telegra.ph/Black-Township-Sex-Videos-04-03
https://telegra.ph/Pretty-Wet-White-Pussies-03-25
https://telegra.ph/Stunning-Light-Haired-Sweetheart-Hannah-Hays-03-31
https://telegra.ph/Self-Hot-Naked-Young-Mexican-Girls---Hot-Nude-04-02
https://telegra.ph/Busty-Russian-Bitch-Gets-Punished-By-Long-Dick-03-31
https://telegra.ph/Jinxypie-Porn-03-30
https://telegra.ph/Foxy-Dana-Dearmond-Spread-Her-Juicy-Cunt-To-03-29
https://telegra.ph/Top-10-Internet-Dating-Sites-In-The-Uk-04-04
https://telegra.ph/Nude-Deer-Hunting-Women-03-24
https://telegra.ph/Deepthroat-Porno-Video-Mit-Sexy-Teenager-03-28
https://telegra.ph/Imajenes-De-Erica-Cerra-Xxx-Porno-04-02
https://telegra.ph/Hausgemachte-Blacknaked-Körper-Bilder-11-03
https://telegra.ph/Gay-Dress-Porn-03-30
https://telegra.ph/Rep-Girl-Pussy-Image-03-27
https://telegra.ph/Sweet-Teen-Girlfriend-Naomi-Erotic-Morning-Sex-03-27
https://telegra.ph/Porn-Schwanger-03-27
https://telegra.ph/Pants-In-The-Pussy-03-26
https://telegra.ph/Masturbieren-Anleitung-10-31
https://telegra.ph/Nude-Women-Doing-Jumping-Jacks-03-26
https://telegra.ph/Pornos-Mit-Sybille-Rauch-11-01
https://telegra.ph/Nude-Girls-In-Tiny-Skirt---Nude-Pic-04-02
https://telegra.ph/Susana-Spears-Porno-Videos-11-07
https://telegra.ph/Joely-richardson-sex-Szenen-11-06
https://telegra.ph/Kolkata-Fat-Girles-Sexe-Xxx-Naked-Photos-04-04
https://telegra.ph/Erotische-Middle-School-Cheerleader-Mädchen-11-04
https://telegra.ph/Real-Couple-Fucking-Like-Pros-03-27
https://telegra.ph/Porn-Teen-Video-With-Hot-Beauty-Sicilia-Model-03-29
https://telegra.ph/Women-With-Cum-Loaded-Faces-04-01
https://telegra.ph/Naked-Girls-With-Sex-Change-03-31
https://telegra.ph/Chat-In-Marathi-Teen-11-11
https://telegra.ph/Hot-Girls-Pussy-Unter-Einem-Cheerleading-Rock-11-04
https://telegra.ph/Heisse-Muttis-10-31
https://telegra.ph/Bailey-Sky-Porn-03-29
https://telegra.ph/Nude-Show-At-Open-Air-03-28
https://telegra.ph/Real-Nude-Pics-Fitnessstudio-11-01
https://telegra.ph/Lustige-Nackt-Paar-Pics-11-02
https://telegra.ph/Pinky-The-Pornstar-Smile-04-02
https://telegra.ph/
https://telegra.ph/Weibliche-Ninja-Erotik-Film-11-02
https://telegra.ph/Rebeca-Linares-Porn-11-01
https://telegra.ph/Hot-Hairy-Pussy-Getting-Fucked-03-29
https://telegra.ph/Hot-Blonde-Reibt-Ihre-Klitoris-11-03

owens pharmacy dgsolbvfdrhydayyiwcp

HeigoVed,29. 5. 2021 15:28

herbal cialis australia https://krocialis.com/ - what are the side effect of cialis viagra/cialis black and gold 800